Máma po pátý

• Otevřená skupina

Ahoj, jmenuji se Irča a mám 4 děti, chci si být jistá, že na světě nejsem jen já, kdo má 4 a více dětí a chtěla bych podělit o své každodení zážitky, bolístky a tak všecko, co život přinese, budu moc ráda!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

2
4.10.11 21:29

máma po pátý

To je bomba myslela jsem si že jsem ohrožený druh.V listopadu čekáme s manželem pátý mimčo a snad už poslední.Na mě stačí hodit jen slipy a už v tom lítám.Antikoncepci brát nemužu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Veone
8.1.12 15:51

nejsi ohrožený druh

Já to mám asi stejně s tím počínáním, dětí mám 6, ale nejmladší je desetiletý. 8 let jsem již s nimi sama, tedy nyní již s tím nejmladším, ostatní se víceméně osamostatnili. Vím, že to není jednoduché, ale také vím, že to jde zvládnout, když tě manžel podporuje. Zdravím, V.

• Citovat
  • Upravit
6
25.1.12 21:45

ZOO

:D MY MÁME 4 PÁTÉ ČEKÁME V ČERVNU,TAKÉ SE NA MANŽELA JEN USMĚJI A VOZÍM ZAS NOVÝ KOČÁREK,ODSTĚHOVALY JSME SE S PRAHY NA VESNIČKU,KDE NA NÁS KOUKAJÍ JAK NA EXOTY,NĚKDY MÁM POCIT,ŽE JSEM JAK V ZOO, S TÍM ROZDÍLEM,ŽE NÁM CHYBÍ NÁPIS NEKRMIT A LIDI NÁS OKUKUJÍ ZDARMA :lol: DALA JSEM PŘEDNOST RODINĚ PŘED VYSOKOU A KARIÉROU A I KDYŽ MÁM NĚKDY SPLÍN TAK NELITUJI A NEMĚNILA BYCH,JSOU TO MÉ POKLADY :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.2.12 19:27
AURELIA píše: :D MY MÁME 4 PÁTÉ ČEKÁME V ČERVNU,TAKÉ SE NA MANŽELA JEN USMĚJI A VOZÍM ZAS NOVÝ KOČÁREK,ODSTĚHOVALY JSME SE S PRAHY NA VESNIČKU,KDE NA NÁS KOUKAJÍ JAK NA EXOTY,NĚKDY MÁM POCIT,ŽE JSEM JAK V ZOO, S TÍM ROZDÍLEM,ŽE NÁM CHYBÍ NÁPIS NEKRMIT A LIDI NÁS OKUKUJÍ ZDARMA :lol: DALA JSEM PŘEDNOST RODINĚ PŘED VYSOKOU A KARIÉROU A I KDYŽ MÁM NĚKDY SPLÍN TAK NELITUJI A NEMĚNILA BYCH,JSOU TO MÉ POKLADY :mavam:

Ahoj jsme na tom stejně u nás na vesnici jsme taky jak exoti kor když se nám v dubnu narodí 5 syn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny