Mamatest 14 DPO silná čárka

3987
17.9.13 09:23

MAMATEST 14 DPO silná čárka

Ahoj holky,
na první dceru jsme čekali 9 měsíců, tak jsem teď vysadila, že bysme chtěli druhý. Světe div se, hned první cyklus to nejspíš vyšlo :-) Jsem 14 DPO, ale dneska mě zarazila síla čárky na testu. Vím, že jiná by byla šťastná, já jsem taky, ale četla jsem tu diskuzi o zvýšené pravděpodobnosti dvojčat hned po vysazení HA. Nějak mě to nahlodalo a i když je v rodině nemáme ani jeden, tak mi to nedá na to nemyslet :roll: Chtěli bysme jedno, tudíž mě představa dvojčat fakt děsí :lol: Taky jsem tu četla, že nové mamatesty jsou stejně citlivost 25,takže babo raď…to mě vyděsilo ještě víc, protože kdyby takhle pozitivní 25,tak teda nevim 8o
LF před porodem jsem měla 11 dní, ale jenom jeden cyklus, jindy jsem měla slabě pozitivní testy a pak dostala MS..
Co vy na to? Myslíte, že se mam nějak znepokojovat nebo to je normální?
Prosím o uklidnění, díky :D
Jo a jinak čárky jsou zaschlé, ale ta dnešní ještě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
17.9.13 09:25

Buď ráda za pozitivní test a ne, opravdu síla čárky neovlivňuje početnost dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
17.9.13 09:26

@Seizdra Takže ti nepřijde nijak silná na 14 DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.9.13 09:27

@Seizdra no holka nevím, zmiňují to i v příbaláku. Ale zatím bych z toho opravdu nic nevyvozovala ;) Krom toho, že teda zakladatelka je zcela určitě v tom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.9.13 09:28

:mrgreen: Me prijde silna proti te 13tce akorat, podstatne, ja bych rekla ze se to vyviji skvele a bud rada, preji at to zdarne pokracuje!

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
17.9.13 09:30

Nedavno jsem mela zamlkle tehotenstvi. takze resit jaka je carka…a jestli to bude jedno nebo dve deti, diky ni, me prijde zbytecna starost…bud pokorna…

• Citovat
  • Upravit
3987
17.9.13 09:31

@KackaDoup Včera jsem ráno víc pila, tak to může být i tim…mam k porovnání testy s dcerou, ale ten muj dnešní je silnější jak minule 14 DPO, malinko..ale to jsou ty užší, co byly k sehnání ještě mamatesty 10 a 25,tak ty 10…další dny mam na starých testech až 17 DPO, tak těžko říct…navíc každé těhu může být jiné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
17.9.13 09:33

@KackaDoup Včera jsem ráno víc pila, tak to může být i tim…mam k porovnání testy s dcerou, ale ten muj dnešní je silnější jak minule 14 DPO, malinko..ale to jsou ty užší, co byly k sehnání ještě mamatesty 10 a 25,tak ty 10…další dny mam na starých testech až 17 DPO, tak těžko říct…navíc každé těhu může být jiné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
17.9.13 09:33

Urcite to nemusi hned znamenat, ze cekas dvojcata. Ale je pravda, ze mne to vyslo taky tak. Mela jsem ale syndrom mizejiciho dvojcete, to je docela casty jev. Hodne tehotenstvi jsou zalozenim dvojcata, a pak dojde ke spontanni redukci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
17.9.13 09:34

Mě teda extra silná ta tvoje čárka nepřijde. Já u prvního těhu měla 14 DPO obě stejně tlusté a bylo tam jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.9.13 09:35
@Ewista píše:
@Seizdra Takže ti nepřijde nijak silná na 14 DPO?

Ne, přijde mi prostě normálně pozitivní :nevim:

@Sibyla0 píše:
@Seizdra no holka nevím, zmiňují to i v příbaláku. Ale zatím bych z toho opravdu nic nevyvozovala ;) Krom toho, že teda zakladatelka je zcela určitě v tom :mrgreen:

Schválně jsem se koukla na svoje testy a teda můžu říct, že tedajá osobně 14dpo na 25 testu jsem měla taky dost silnej. Jo, a holka je jenom jedna :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
17.9.13 09:38

@Baby86 A co myslíš, že ti taky tak vyšlo? Ta síla čárky? @pepřenka :* :* :* Díííííkyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
17.9.13 09:42

@Seizdra To je fakt, ty to máš vidět teda znatelně…díky, uklidňuje mě to :D Já vím, že to někdo může brát jako rouhání nebo tak něco, že jiná by byla šťastná, jen já prostě po dvojčatech netoužím, není to nic osobního vůči těm, co je mají…kamarádka má taky, poňuchňám, ale vrátím se k té mé jedné cácorce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
17.9.13 09:43

@Ewista Měla jsem to stejně jako ty, síla čárky fakt nic nevypovídá o tom, zda jen tam jedno nebo víc..já měla 4 dny před MS (DPO nevím, nebo jsem nesledovala)slabou čárečku a za dva dny to byla tlustice, že už snad tmavší být nemohla a čekám taky jen jedno mimi :D Takže v klidu, dvojčata to neznamená, tam jde spíš o to, kolik hcg se ti vylučuje do moči a to je u někoho míň a u někoho víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
17.9.13 09:45

@Ewista A pokud ta čárka tak pěkně zesílila, viděla bych to na to, že se mimi dobře zahnízdilo, buď ráda, že tam nemáš pořád jen duchy opravdu, to je šílený stresování, tobě čárka zesílila pěkně a ber to tak, že to vypadá dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí