Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mammatest má více barviva. Ale taky prý dělá duchy. Řídila bych se tím z Dr. Maxe a testovala později.
8 DPO je hodně brzo, za 3 dny už by mohlo být něco vidět. Já měla ducha 9 DPO na Maxovi. Pak čárka sílila.
Mamatest dělá často falešné duchy. Je tady o tom asi 100 diskusí. Řídila bych se tím Maxem.
Max udělá čárku až později, kdy už Mamatest je dávno pozitivní. Má málo barviva. Tohle na Mamatestu je krásně růžové, spíš jako 10-11DPO, pokud nebyl přemočený, tak nemyslím, že je to falešňák.
Níže posílám srovnání testů z jednoho vzorku moči. Asi 13 DPO.
No premoceny nebyl. Dala jsem ho normalne jako Maxe na 10 vteřin.
No tak jsem zvědavá. 🧐
Taky jsem zkoušela testy bo se snažíme o miminko ale nevim na čem jsem bo jednou duch pak nic co mam očekávat jsem těhotná nebo ne děkuji za každou informaci
@Nikol780 píše: Více
To ti opravdu nikdo neřekne. Máš zpoždění MS?
Mam mít M/S za přibližně 10 dni ale pobolívá mě podbřišku a mám chuť strašně na jídlo a jsem unavena a mam pocit na zvraceni
U me max duch a mama test nic, ale to bylo asi tim ze u mama jsem nemels tak koncentrovanou moc
Ja sama nevim proč to ted testuju asi ze cítím ze se něco děje ale nechápu ty testy
@Nikol780 píše: Více
A co na tom nechápeš? Tam prakticky nic není ![]()
Ahojky všem, jsem 8dpo a dnes jsem se začala cítit divně. A tak jsem si udělala ve stejný okamžik jak mamatest tak dr. Maxe. Přikládám foto.
Mamatest duch ale dr Max nic. Nechapu. Mare nekdo zkušenost?