Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám na vás dotaz - kdo testujete těmi „novými“ fialovými mamatesty, kdy vám začala testovací čárka vypadat jako kontrolní, pokud vůbec? Obvykle používám dr. Max, pár dní jsem bez testů, teď jsem akorát přišla z lékárny, kde měly jen Mamatest, a ten mi ukázal čárku tak zpola zabarvenou… přitom už by měla být stejně silná. ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...@Icestar
já ji mám zabarvenou taky jen tak napůl a už by měla být stejně silná ![]()
@Icestar ahoj, já jsem testovala fialovými mamatesty a nikdy se mi testovací čárka nezbarvila jako kontrolní. Také jsem měla tak poloviční intenzitu.
@Icestar poslední mamatest fialový jsem dělala v 8+5tt a to ta čárka nebyla ani poloviční
ten den jsem šla k doktorovi na KO a vše v pořádku. Takže za mě mají mamatesty málo testovacího barviva ![]()
Já testovala dnes. Jsem 17. dní po IUI a také čárka není stejná. Přidám foto
Díky za odpovědi! Tak to zní celkem povzbudivě. Já zatím nebyla ani na krvi, ani u doktora, čekám, až mi testy právě zesílí. No evidentně u mamatestu bych se nedočkala asi nikdy. Nebo se přeci jen někdo najde se dvěma plnými čárkami? ![]()
@pajisek90
tak to mám úplně stejně
a to už bych měla být cca 3 týdny těhotná
Testovala jsem jen jednou čárka tam byla slabá ms ten den nepřišla na co testovat až bude stejně silná?
@Anonymní píše:
@pajisek90
tak to mám úplně stejněa to už bych měla být cca 3 týdny těhotná
Já byla na IUI 3.11. a podle kalkulačky mi to na dnešek vychází jako 4+2tt ![]()
@Anonymní píše:
@pajisek90
já otěhotněla přirozeně, takže nevím přesné datum početí![]()
To se počítá od prvního dne poslední menstruace
Na netu jsou kalkulačky
@Anonymní píše:
@pajisek90
aha, tak to jsem teda 4+5
Tak to jsi o 3 dny napřed
Uklidnila jsi mě, protože já měla strach, že mám čárku moc slabou
Kdy jdeš k doktoru? Já jdu v úterý, už by mělo být něco vidět ![]()
Tak to bude už i srdíčko
Já už jsem od úterka na neschopence a do CAR mě objednali na úterý. A cítíš na sobě něco? Mě jen dost bolí podbřišek a dneska se k tomu přidaly i prsa, ale ty jenom trochu