Sedmá nemoc - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Nikča9
25.10.24 09:10

Máme Sedmá nemoc

Ahojky všem, dnes jsme byli u p. Doktorky a ta nám řekla, že máme sedmou nemoc. Kdo z vás ji teď má prosím Vás osypané ruce, nohy a o kolo pusy. Bolest v krku. Chtěla bych se jen zeptat l, asi tak za jak dlouho zmizí vyrážka děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4049
25.10.24 10:18
@Nikča9 píše: Více

Záleží, jak moc to máte. Dcera osypana poměrně dost, plosky rukou i nohou, pak se jí to celé sloupalo a slezly ji i nehty. Docela ošklivý průběh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14671
25.10.24 12:00

Konecne ti to doktorka spravne diagnostikovala. U nas vyrazka trvala tak tyden. Dceri jsem okolo pusy mazala zinkovou mast, protoze tam mela takove mokvave kratery. No a o 1 - 2 mesice pozdeji nam slezly vsechny nehty, pod kterymi byl aspon jeden pupinek. Samotne slezani nehtu neboli, ale hrozi zachyceni o neco a kvuli tomu zathrnuti do krve. Takze jsem ty nehty oblepovala naplasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.12.24 08:02
@Nikča9 píše: Více

Dobrý den, můžu se zeptat za jak dlouho zmizela vyrážka? Momentálně si tím procházíme.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14671
5.12.24 08:08
@Ajvitka píše: Více

Zakladatelka ma smazany profil. Mela neskutecne hypochondricke diskuze, otravuje lekare (i pohotovost) s hroznymi banalitami. A kdyz na to jine uzivatelky upozornily, smazala se.

Jinak vyrazka zmizi tak za tyden. A pokud pod nejakym nehtem (je jedno, jestli na ruce nebo noze) je aspon jeden pupinek, tak ten nehet za 1 - 2 mesice sleze. Je to bezbolestne, ale ty uvolnene nehty se muzou zachytavat za obleceni apod., takze se muzou strhnout do krve. Cili je lepsi je oblepovat naplasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.12.24 08:49

@Janča6 děkuji za odpověď. Syn má lehký průběh, ale já jsem to od něj chytla. Dlaně i chodidla samej flek, nedá se pořádně nic dělat. Teď už je to 3.den, tak už bych se ráda vrátila do normálu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14671
5.12.24 09:51
@Ajvitka píše: Více

To me mrzi. Ja jsem mela lehci prubeh nez dcera. Bolest jsem v pohode vydrzela. Mas aspon pocit zlepseni? Jinak jsem ted na internetu nasla, ze lecba trva obvykle 10 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.12.24 10:09

@Janča6 Zlepšení zatím ne. Naopak, vyrážka postupuje do loketních jamek, ale tam o tom ani nevím. Dávám si fenistil kapky proti svědění a dneska jsem vyrážku namazala tee trea olejem, tak jsem zvědavá, jestli bude mít účinek. Mazala jsem Imazolem a žádné zlepšení jsem nepocítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí