Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A co test? Pokud ti vynechala MS, už by měl něco ukázat. Zbytek nekomentuji.
Plodné dny jsou teoreticky okolo 14. dne cyklu. Ale to je fakt jen teorie. Co s tím udělají 2 MS po týdnu to netuším. Zřejmě ale bude cyklus nepravidelný. Pokud nechcete otěhotnět, tak se chraňte, pokud jste měli kondom a nebyl porušený, tak těhotná nejspíš nebudeš, ale 100% to není. To ale není ani žádná antikoncepce ![]()
@JuicyMay takže ty styky co uvádíš jsou až po vyjmutí kroužku? Chapu to dobře?
Pak opravdu těhotná být můžeš. Nevíme, kdy jsi měla plodné dny, neboť si měla nestandardní cyklus.
Na druhou stranu zpoždění můžeš mít i kvůli tomu, jak se ti to rozhoupalo po tom kroužku. Nejlepší bude, když si dojdeš k lékaři. Už kvůli tomu, že ten kroužek nepoužíváš, takže bys mu měla říct, jaké negativní následky u Tebe měl. Musí si to zasat do karty. Navíc, pokud nejsi těhotná Ti třeba doporučí jínou antikoncepci. Pokud o ní stojíš.
No teď koukám, že ta druhá byla 12-15.10 to bych ještě pár dní počkala. Nicméně pokud v kroužku byly hormony, může to být rozhozené tělo. Ale nemusí.
Pokud jste pokaždé měli alespoň ten kondom, tak bys nemusela být těhotná a je to nějaká hormonální nerovnováha… 26 a 16 let nekomentuju, protože na tom nevidím nic tak hroznýho ![]()
Ne, to ne. Tak brzo ani příznaky myslím že být nemohou, ne? Za to jsem zvracela 3 poslední dny.
Nechápu to, test, který dá odpověď, ten si uděláš až za 14dnů, ale po nás tady chceš vyvěštit tvůj stav. Není to odsuzování nebo rýpání, ale buď si kup test a budeš vědět nebo si žij 14 dnů v nejistotě, protože nic z toho, co tady napíšeme, není nic jiného než čirá spekulace.
@JuicyMay je to tedy jeden velky zmatek. Moc mi nejde se v tom orientovat, ale pokud jste vzdy pouzili kondom je tehotenstvi malo pravdepodobne. Tudiz tehotensky test, nechat telo vzpamatovat a pak asi nejakou jinou HA
coz stejne budes muset vyresit u lekare ![]()
Jinak moc nechapu dotaz, ale pokud se ptas zda muzes otehotnet z pohl styku tak ano lze to. U 16 lete slecny bych tedy plodne/neplodne dny rozhodne ani neodhadovala
jaka byla pravidelnost ms bez HA? Jak dlouho jsi HA uzivala apod to je spousta dulezitych faktoru
Jistě, já to chápu. Rýpat opravdu nechci, na to bych si nevybrala diskuzi na emimino
.
Quinny: Použili, ovšem v tu Neděli nám praskl. Antikoncepci se raději vrátím ke klasické, prášky. ![]()
@Spagata píše:
A nemáš chuť na okurku? Nevonní ti náhodou nafta?
To jako fakt? Tohle má být usvědčující pro těhotenství? V dnešní době? Já na okurky chuť nemám a nafta mi taky nevoní a přesto jsem pomalu v pátém měsíci ![]()
Hoj slečny, dámy, ženy- maminky
2.-7.10. mi proběhla MS, 4 poté jsem začala brát antikoncepci (šlo o kroužek), zavedený jsem ho měla cca. 8 hodin, prostě nevyhovoval, bylo to nepříjemné.(dále jsme nepoužívaly jinou horm. antikoncepci, jen bariérovou, kondom. Po vyjmutí jsem opět dostala MS (12. –15.10.) Dle výpočtu plodných dnů bych neměla mít plodné dny ale bylo mi řečeno, že je každá žena může mít jinak. S přítelem jsme spolu spali v Pátek 1.11. a hned na to v Neděli (praskl kondom, ale byla nepřítomnost ejakulace). Měla bych mít už 2 MS, stále nic, ani nateklá prsa, ani příbytek na váze. Jen netuším, zda se může nedostavit z důvodu, že proběhla v jednom měsíci 2×.. Myslíte, že je určitá pravděpodobnost těhotenství? Poslední 3 dny jsem zvracela a je mi špatně po ránu, a na večer, mám mírné bolesti v podbřišku. Čtu to všude, omýjené téma ale zarazila mě ta MS 2× do měsíce. Děkuji! 
Prosím Vás o názor