Manžel má problém v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
A myslíte že má nějaké řešení to, že místo aby jim řekl ať jsou někam, neřekne nic a půjde za šéfovou?? ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
A myslíte že má nějaké řešení to, že místo aby jim řekl ať jsou někam, neřekne nic a půjde za šéfovou??
Útěk na marodění je zbabělost a nic neřeší..
Divné je, že problémy začaly po 5ti letech..
To, že si ženské povídají o chlupech a MS mi připadá normální a tvůj muž snad není z cukru a tohle ho ani nezajímá..To ho to vážně trápí..Přece se celý den nebudou bavit jen o počasí..
Já pracuji ve velkém kolektivu, také se poštuchujeme a dobíráme, padají i upřímné kritiky a podobně..
A oproti ženským mi vždycky chlapi v práci připadali jak zpomalenej film..( ale to nechci urazit tvého chlapa..)
Co když jsou jejich poznámky jen kritikou a možná i pravdivou.?? není to takovej ten hodnej ňouma, který sebou nechá vláčet?? Ono to pak i vypadá, že nemá vlastní názor a vlastně ani iniciativu a efektivitu..bohužel..
To se neumí ozvat??
Já myslím, že ho nikdo nešikanuje..Pokud je na stejné lodi, jako ostatní ženy klidně je může setřít, co mu brání?? jestli jen povaha, tak je to jen jeho soutěž..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
A myslíte že má nějaké řešení to, že místo aby jim řekl ať jsou někam, neřekne nic a půjde za šéfovou??
no, zkusit to samozřejmě může. Otázka je, jak se šéfová bude tvářit na chlapa, který za ní přijde s tím, že se k němu ostatní kolegyně nechovají hezky. navíc po takovém obvinění budou dámy držet určitě při sobě… A jak se pak šéfová zachová?
Pokud to nějak řešit - tak nejprve v rámci kolektivu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tipuju, že tvůj muž dělá někde na poště nebo na úřadě. Většinou je to tam slepičárna a navíc chlapům chybí taková ta „manuální zručnost“ nebo schopnost dělat automaticky a rychle triviální věci, oni nad tím moc přemýšlej a to u těhle profesí není žádoucí. Možná proto se tý ženský zdál líný. ![]()
Nevím jak se bránit mobbingu, kdyby si stěžoval nějak oficiálně, tak se to s ním potáhne i na nové pracoviště, když mluvíš o přeložení. Ještě bych zvážila, jestli na tom novém pracovišti to nebude ta samá slepičárna a jestli by nestálo za to jít dělat aspoň do smíšeného kolektivu i za cenu, že by vypadl z oboru. Mmch já bych mezi samýma ženskejma taky nevydržela, právě proto, že furt probíraj, kdy měly krámy a jak jim to starej udělal, v lepším případě co budou vařit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky predem se omlouvam za anonymitu ale nikdy nevim kdo by to mohl cist. Chci se zeptat manzel rozvazi nakupy pro jednu nejmenovanou firmu a oni mu vcera vynadali ze neodnesl nakup az do bytu ale jen pred dvere kdyz ho o to pani pozadala. Ale co kdyz by ho pak pani zalovala u soudu ze ji treba neco ukradl?? Reditel tvrdi ze by se za nej postavil…ale uprime si myslim ze kdyby k teto situaci doslo byl by prvni kdo by se otocil zady. Ve smlouve nema nic takoveho napsano ze by musel vstoupit zakaznikum do bytu ale zamestnavatel mu vyhrozuje vytykacim dopisem… prijde mi tohle jednani krajne nevhodne ze strany zamestnavatele. Neni tu nekdo kdo by mi poradil nebo alespon odkazal kam se mam obratit kdo by mi poradil ze statnich organu? Neco jineho je opravar ale neco jineho je rozvoz nakupu kde proste neni nutne vstoupit do bytu. Dekuji a hezky podvecer
- Citovat
- Upravit
Roznáška až do bytu je dost běžná věc, na tom nic neobvyklého není. Jinak je to na dohodě mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem… a nevidím důvod proč by to zaměstnavatel nemohl požadovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky predem se omlouvam za anonymitu ale nikdy nevim kdo by to mohl cist. Chci se zeptat manzel rozvazi nakupy pro jednu nejmenovanou firmu a oni mu vcera vynadali ze neodnesl nakup az do bytu ale jen pred dvere kdyz ho o to pani pozadala. Ale co kdyz by ho pak pani zalovala u soudu ze ji treba neco ukradl?? Reditel tvrdi ze by se za nej postavil…ale uprime si myslim ze kdyby k teto situaci doslo byl by prvni kdo by se otocil zady. Ve smlouve nema nic takoveho napsano ze by musel vstoupit zakaznikum do bytu ale zamestnavatel mu vyhrozuje vytykacim dopisem… prijde mi tohle jednani krajne nevhodne ze strany zamestnavatele. Neni tu nekdo kdo by mi poradil nebo alespon odkazal kam se mam obratit kdo by mi poradil ze statnich organu? Neco jineho je opravar ale neco jineho je rozvoz nakupu kde proste neni nutne vstoupit do bytu. Dekuji a hezky podvecer
Hlavně že se baba ozvala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proc manzel pani ten nakup neodnesl az do bytu, kdyz ho pozadala? Nevim, kde teda manzel dělá, ale treba na strankach tesco online nakup maji psano, ze na požádání donesou az do bytu, tak jestli se pani nezdala kvuli tomu dotčena?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak třeba Tesco svým zákazníkům slibuje a nabízí, že jim řidič donese nákup tam kam si přejí, např. až do kuchyně.
Ale osobně jsem se nesetkala s tím, že by se mě řidič nabídl.
Vždy jsem si nákup vyndávala z přepravek sama. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caitlyn me se ptaji casto, jestli mi to maji prinest az do spize nebo do kuchyne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caitlyn me teda 1z tesca rekl, ze co si myslim, ze to neni jejich povinnost. Bydlime ve 3.patre bez vytahu, chtela jsem to jen ke dverim, dosla jsem tam s dcerou na ruce.
Ohledne manzela, je dulezite, co je ve smlouve a co maji v internich predpisech.Ale podle me to rozhodne neni na vytykaci dopis. Donesl to ke dverim ne? Jen nesel dal. Nemaji ve firme odbory?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lonette píše:
@Caitlyn me teda 1z tesca rekl, ze co si myslim, ze to neni jejich povinnost. Bydlime ve 3.patre bez vytahu, chtela jsem to jen ke dverim, dosla jsem tam s dcerou na ruce.Ohledne manzela, je dulezite, co je ve smlouve a co maji v internich predpisech.Ale podle me to rozhodne neni na vytykaci dopis. Donesl to ke dverim ne? Jen nesel dal. Nemaji ve firme odbory?
Ty brďo
tak to je drsný, tohle si řidič nesmí dovolit, jinak letí na hodinu.
Být tebou, tak bych zajela do té prodejny od které to dováží a chtěla mluvit s manažerem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ať manžel řekne šéfovi své obavy např. o zdraví případně o osočení z krádeže a že by bylo adekvátní aby to měli ošetřené v pracovní smlouvě.
Zaměstnavatel by se měl chytnou za nos a svým zaměstnancům něco takového poskytnout.
Případně ať se zkusí poradit s právníkem.
Protože ono to skutečně není jen tak, lézt někomu cizímu do bytu, že jo.
Co kdyby to byl nějaký psychopat, který si udělá objednávku jen proto aby toho řidiče mohl chytit a pak si ho rozčtvrtit ![]()
To myslím jako opravdu, ne z legrace. Prostě zaměstnanci by měli být nějak chránění. Aspoň nějaké pojištění nebo něco. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji