Manžel má problém v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.5.11 11:48

Manžel má problém v práci

Chtěla bych znát Váš názor, manžel dělá 5 rokem na stejném místě s 9 ženskýma středního věku takže nejlepší co může existovat:D.Vždy se s nima snažil vycházet nikdy jim nelezl do pr… což je asi trochu problém, jelikož známe nad… rozvedené paničky středního věku bez chlapa je takový flegmatik, pohodář.Začátkem roku to začlo, že je pomalý,zbrklý a kdesi cosi.Nyní to vyústilo, včera přišel že ho jedna kolegyna nazvala tlustým a líným prasetem a to není poprvé nikdo se tam s ním nebaví… on se nenechal rozházet, nic ji na to neřekl

co dál, máme v plánu stěhování v dohledné době takže zažádal o převod, ale co nyní??? Přece nebude obeti stalkingu?!!!! řekla jsem že bude lepší když bude pár měsíců doma na prac. neschopnosti já budu chodit do práce, jsem na rodičáku myslím že bych neměla problém. Nebo přejít zatím jinam???

Myslím si i jsem mu to řekla, že si dámy kompenzují své problémy na něm a i to že se jim nedvoří … to je můj názor co si myslíte vy??:??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.5.11 11:57

chudák muž… můj manžel dělal chvilku v pojišťovně, všude kolem samé ženské, i šéfka. Rychle odtama zdrhnul :mrgreen: , prý se to nedalo vydržet, už jen ten ruch a kravál, co ty ženské kolem sebe nadělaly :mrgreen: :mrgreen:

ale jinak teda asi neporadím, to je těžko něco radit. Záleží, jak na tom manžel je a jestli by měl šanci najít něco nového v pár týdnech nebo měsících.

jj, třeba holky mají pocit, že všichni chlapi jsou svině, a když ten tvůj není, tak se ji z něho snaží udělat, bych řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
5.5.11 11:58

Já si myslím, že by po sobě neměl nechat „šlapat“. Měl by si připravit nějaké „asertivní“ odpovědi, aby dámy viděly, že si nenechá vše líbit. Když bude dělat „tichý profil“, dámy si budou dovolovat čím dál víc a budou se na jeho úkor bavit a zesměšňovat… to není dobré. Musí ukázat, že je Muž, ač v pozici podřízeného. Rozhodně bych to neřešila pracovní neschopností… to raději to přeložení… takový můj názor :kytka: . Přeji vám, ať se to urovná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.11 12:01

ano, kdyby šel na tu neschopenku, tak by to mohly brát tak, že je to slaboch, a jak by se vrátil, byly by si potom jistější v kramflecích. takže souhlasím, buď odtamtud pryč, nebo si to s nimi musí nějak :?: srovnat sám, jak píše mahora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.11 12:07
Limutka píše:
chudák muž… můj manžel dělal chvilku v pojišťovně, všude kolem samé ženské, i šéfka. Rychle odtama zdrhnul :mrgreen: , prý se to nedalo vydržet, už jen ten ruch a kravál, co ty ženské kolem sebe nadělaly :mrgreen: :mrgreen:

ale jinak teda asi neporadím, to je těžko něco radit. Záleží, jak na tom manžel je a jestli by měl šanci najít něco nového v pár týdnech nebo měsících.

jj, třeba holky mají pocit, že všichni chlapi jsou svině, a když ten tvůj není, tak se ji z něho snaží udělat, bych řekla.

To každopádně jak jinak a vydeptat a ztrapnit, ale co s tím?? říkám ať zkusí přesun na jinou pobočku než mu výjde přesun v jiném kraji, taky jsem mu řekla ať si to nenechá líbit. jj vedoucí je taky ženská ale jediná snad normální :D teda s dvěma milenci,no :D
Občas když příjde z práce má dost, co zas ženské řešily … znáte to … :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.11 12:09

nj ale jak na ně?:D já takové problémy nemusela v práci nikdy řešit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.11 12:11

Oni před ním řeší mezi sebou zdali se holí, neholí jak si to užili apod. kdo má kdy krámy je to normální? nebo se před ním předvádí??? :roll: já to mezi babským kolektivem teda jeětě nezažila, nebo spíš byly trochu asi jiná mentalita, nepotřebovali řešit takové p…

• Citovat
  • Upravit
5.5.11 12:23
Anonymní píše:
Limutka píše:

jj, třeba holky mají pocit, že všichni chlapi jsou svině, a když ten tvůj není, tak se ji z něho snaží udělat, bych řekla.
To každopádně jak jinak a vydeptat a ztrapnit, ale co s tím?? říkám ať zkusí přesun na jinou pobočku než mu výjde přesun v jiném kraji, taky jsem mu řekla ať si to nenechá líbit. jj vedoucí je taky ženská ale jediná snad normální :D teda s dvěma milenci,no :D
Občas když příjde z práce má dost, co zas ženské řešily … znáte to … :D
:mrgreen:
nevím, no, takové ženské jsou nevyzpytatelné :mrgreen:
tak buď to může ignorovat a dělat, že to neslyší (což je taky může naštvat)
nebo být na ně schválně hodně milý (to se třeba můžou naštvat, že není naštvaný a zdeptaný)
nebo jim nějak vtipně odpovědět, aby si to uvědomily (ale můžou být mimo a neuvědomit si nic, nebo to nemusí pochopit a urazí se)
dělat tam kravál by asi nebylo košer.

jak tak nad tím přemýšlím, přijde mi, že ať udělá co udělá, bude to asi jedno, pochybuji, že by mohl dělat něco, na základě čeho by s tím přestaly, v takovém případě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
5.5.11 12:25

No jo, dávají mu sežrat, že je tam jediný chlap. Těžko radit po 5ti letech, jak se má zachovat. Ten jejich pracovní vztah se celou dobu nějak vyvíjel a myslím si, že horko těžko s tím on sám něco nadělá. Je to babinec, jak jim to jednou trefně vrátí, tak se ještě víc semknou a budou do něj šít ještě víc. Ty řeči o holení atd…asi ho chtějí vyprovokovat ke hře „na dvojsmysly“, jsou to prostě kokety a štve je, že ho nedokážou uhnat. Taková ženská frustrace…to je věc. Chlapovi to fakt nezávidím. Těžko radit, co by měl udělat. To začli takové problémy až teď, nebo se to nějak stupňovalo? Otázkou zůstává, jak dlouho může trvat, než půjde na novou pobočku..podle toho bych asi jednala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
5.5.11 12:28

Chudák chlap :-)
Jinak my holení (mimo teda MS to nikdy) řešíme mezi holkama taky - mezi kamarádkama, ale abych se o tom bavila s kolegyní a ještě před chlapem ? :nevim: Určitě jsou to nějaky zhrzelý feministky :mrgreen: :pocitac: Chápu chlapa, že je z toho paf, taky bych byla, když občas slyším o jakých koninách se některý ženský baví :roll:
A pokud se stěhujete někam úplně jinam a chlap by šel na nemocenskou nebo na pracák, tak bych si z toho nic nedělala.. že by si mohly říct, že je slaboch?? Kdo by nebyl při nějakém teroru?
Ačkoliv můj chlap je taky flegmatik..a je dobře, že vidím, že i flegmatika kolektiv plný žen vytáčí :mrgreen: Mám totiž strach, protože bude také přestupovat jinak a nevím jestli tam nějaký pracujou :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.11 12:34

on je problém ten, že ho nechce šéfová pustit, drží místo nějaké kolegyně … dovolenou nebo neplacené volno nedostane, proto ta neschopenka :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
5.5.11 12:50

hmm tak třeba by i ta neschopenka mohla být řešení. Přinejmenším by měl od toho chvilku klid, pokud by ho teda nekontaktovaly telefonicky (třeba kdyby se vyskytl nějaký problém :think::nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
5.5.11 12:50

narovinu - chyba bude možná v povaze tvého muže. Nemá přirozenou autoritu v takovémto kolektivu, ženské ho zjevně neberou jako pořádného chlapa, když před ním probírají takové věci a ještě se tak k němu chovají… Prostě zkouší, kam až můžou zajít, co ten tvůj všechno od nich snese.
Tvůj muž by se měl rázně (ale slušně) proti takovým výpadům ohradit a dát jim najevo, kde jsou hranice.
Pokud toho není schopen (jako že asi není), tak tu neschopenku vidím jako jediný způsob. Je to sice slabošský, utíkání od problému, nic tím nevyřeší… na druhou stranu, bude psychicky ve větší pohodě. Spousta lidí takhle „řeší“ své problémy, nebude první ani poslední.

a na závěr technická poznámka: nejde o stalking, ale o mobbing. A pokud by to bylo ze strany šéfa, jednalo by se o bossing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
5.5.11 12:52

Ahoj,
nechapu, ze si to tvuj manzel necha libit. Ony se k nemu chovaji jenom tak, jak jim on dovoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.11 12:54
Black_Orchids píše:
narovinu - chyba bude možná v povaze tvého muže. Nemá přirozenou autoritu v takovémto kolektivu, ženské ho zjevně neberou jako pořádného chlapa, když před ním probírají takové věci a ještě se tak k němu chovají… Prostě zkouší, kam až můžou zajít, co ten tvůj všechno od nich snese.
Tvůj muž by se měl rázně (ale slušně) proti takovým výpadům ohradit a dát jim najevo, kde jsou hranice.
Pokud toho není schopen (jako že asi není), tak tu neschopenku vidím jako jediný způsob. Je to sice slabošský, utíkání od problému, nic tím nevyřeší… na druhou stranu, bude psychicky ve větší pohodě. Spousta lidí takhle „řeší“ své problémy, nebude první ani poslední.a na závěr technická poznámka: nejde o stalking, ale o mobbing. A pokud by to bylo ze strany šéfa, jednalo by se o bossing.

Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat