Manžel nechce, abych byla doma

6094
8.2.12 14:21

asi bych manžela profackovala!!!!nezlob se na mě ale těší se on vůbec??takový jednání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
8.2.12 14:21

a proč proboha chtějí abych pracovala když se necítíš a i doktor tě nechal doma??? to trošku nechápu… peníze máš z nemocenské tak by to snad mělo být jedno ne?

• Citovat
  • Upravit
50725
8.2.12 14:22

Rozhodně to není nic špatného. Pracuješ daleko, zjevně tě to bolí, nevidím důvod, proč by ses měla přemáhat a někomu něco dokazovat. Těch pár týdnů už to nevytrhneš ani v práci, ani doma finančně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.2.12 14:23

A kdo je těhotný ty nebo rodina?

Jediný, na koho ty se máš ohlížet je tvé nenarozené dítě a jeho zdraví.
Přeji příjemné marodění a zařizování..Hlavně projev svou vůli dostatečně razantně, nebo by se ti mohlo po porodu stát, že ti budou kecat do každého prdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008

Poslala byhc je do patřičných mezí!At jdou za tebe pracovat oni když jim to tolik vadí.A chlapa byhc nakopala co si jako myslí?On těhotný není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433

A jaký mají důvod?Finanční? Zkus jim vystvětlit že to máš doporučené od doktora a že snad nechtějí aby se kvůli měsíci nebo dvoum nedejbůh něco přihodilo. Záda se potom můžou taky pěkně rozjet a to bys pak třeba musela ležet pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
8.2.12 14:24

Tak hlavně nechápu tvého muže a tvé okolí :x . Ty jsi těhotná a ty nejlíp víš, jak Ti je. Takže pokud máš nějaké pochybnosti, tak se na práci už vykašli a běž na neschopenku (ta ti stejně výši mateřské neovlivní…možná z toho má muž strach :think:). Já jsem byla opačný případ. Do práce jsem chodila, co nejdýl to šlo (ještě 5 dní před porodem :mrgreen:)a všichni mi nadávali, ať už zůstanu doma. Přítel by byl nejradši, kdybych doma byla snad od prvního měsíce těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
8.2.12 14:24

Hm tak to taky nechápu já jsem doma od 4 měsíce , kvůli stresu a také kvůli stejnému problému, bolelo mě hrozně břicho při celodenním sezení v práci. Kolik je Ti let? A je to první dítě? Manžel opravdu asi není moc chápavý? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
8.2.12 14:25

Pitomec :roll: :roll: :roll:
Já bych po příští kontrole přišla s tím, že mám jen ležet a vstát můžu pouze na záchod 8) A pak bych důsledně ležela :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807

u nás to bylo přesně naopak… já chodila do práce až do úplného konce… v úterý jsem byla v práci naposled a ve středu ráno jsem nastupovala na vyvolání porodu… přítel i rodina si ťukali na čelo a přemlouvali mně už několik měsíců před porodem, že mám zůstat doma a odpočívat… ale já se cítila naprosto skvěle a v práci mi bylo skoro líp než doma…
takže podle mě každá těhule poslouchat svoje tělo a dělat to, co jí nejlíp vyhovuje a pokud se líp cítíš doma tak máš zůstat doma… je to jen a jen tvoje věc a ty sama nejlíp víš, jak se cítíš a co je pro tebe nejlepší… ani manžel ani rodina nejsou ve tvé kůži, tak ať mlčí a šoupou nohama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

udělej si to jak se sama cítíš. nikdo ti do toho nemůže mluvit. já doma zůstala od 15tt protože jsem měla náročnou práci. pokud se na to necítíš tak zůstaň doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
8.2.12 14:26

manžel není ten těhotný, ale ty. Tebe to bolí a necítíš se dobře. Pokud nejsou výrazný problém peníze a nemusíš tam makat až do MD abyste měli na chleba..vysvětli mu, že tam prostě už nechceš, že si chceš těhu užívat, že ti není dobře a že ty dva měsíce už nejsou přece tak směrodatné. nezávidím Ti to,vliv okolí může být nepříjemná věc, ale nenech se ¨zvyklat, TY se musíš cítit dobře, chceš si nakupovat a vymalovat a já Tě chápu, taky už hnízdím :-) Jsme asi stejně těhotné, takže tě chápu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
8.2.12 14:27

Naky bych mu nafackovala. Už se vidím jak v posledních týdnech těhu lítám po obchodech a vybírám kočár autosedačku a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
8.2.12 14:27

Já bych tedy manžela neprofackovala :roll: :roll: :roll: ale zamyslela bych se nejdřív nad tím, proč Ti to říká.

Pokud ve zlém - jako že se budeš flákat - tak je to problém. Budeš se potom doma s dítětem taky flákat?

Ale možná že to nemyslí zle… Já jsem byla před prvním porodem doma zhruba taky těch 15 týdnů… a můžu Ti říct, že po šesti týdnech už jsem myslela, že mi hrábne. Všechno připraveno, nachystáno… a nebylo do čeho píchnout. Chození od ničeho k ničemu, sedět pořádně nešlo, ležet, spát, soustředila jsem se na každé píchnutí… bylo to hooodně na palici. Pokud jsi jen trochu aktivnější typ, nemusí to být úplně nejlepší nápad, být takhle dlouho před porodem doma. Manžel Tě - předpokládám - dobře zná a možná se snaží upozornit Tě i na tohle hledisko. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
8.2.12 14:28

Taky si myslím, že když ti není dobře, tak je lepší být doma - nejen pro tebe, ale určitě i pro prcka.. Navíc píšeš, že dojíždíš.. A rodinka ať si - víš co.. :cert: Já bych jim to jasně vysvětlila - jestli jim jde o prachy (pže jinak nechápu, proč tě nutí chodit dál do práce) nebo o tvoje/vaše zdraví :! Ty jo, mě to rozčílilo.. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí