Manžel se netrefí do mísy na wc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.3.14 23:37

Manžel se netrefí do mísy na wc

Ahoj všem, určitě pochopíte anonym, je to docela choulostivý problém.

Jak píšu v názvu diskuze, manžel asi neumí normálně čůrat, nebo nevím. Dřív se to nestávalo, až teď posledních pár měsíců. Když jde na wc na malou potřebu, nechá pak na podlaze kapky, asi jak se oklepává. Nejdřív jsem myslela, že to je od splachování, ale několikrát jsem šla na wc po něm a říkám, ať nesplachuje, no a bylo to tam. Já to vždycky umeju a přetřu savem a druhý den přijdu a zas. Nejdřív jsem naznačovala, pak jsem mu otevřeně řekla, ať si na to dává pozor. On se asi stydí, tak mi to vždycky jen odkýval. Ale dneska se to stalo zas, a to potom, co jsem vycídila koupelnu i wc, tak už jsem to nevydržela a vyjela jsem, že když už neumí mířit, tak ať si to pak aspoň utře, no a on se urazil a nemluví se mnou. Myslíte, že jsem reagovala zbytečně prudce? Máte s tím některá taky problém? A jak to řešíte? Manžel je jinak normálně čistotný, nevím, proč má problém zrovna s tímhle. A když s ním o tom zkouším mluvit, tak mlčí, nebo to zahraje do outu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
10.3.14 23:40

Obávám se, že je to problém všech záchodů, kde močí chlapi.Oni se strefí, ale pak otřepávají, ocákávají kol dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
10.3.14 23:43

Neměly by ženské na emiminu utvořit sbor a jít mu to vysvětlit? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka

Ať si sedá :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
3265

Můj otec i chlap u curani sedí… třeba by to mohl taky vyzkoušet… výhoda je, že jsme nikdy nemuseli řešit prkénko nahoře/dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
10.3.14 23:44

@Sphynxik Já už dneska nevím, jestli to není zase nějaká sranda :think:.

• Citovat
  • Upravit
6836

Chlap se utírá a máme sucho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090

Pořiďte pisoár, my ho máme a tohle díky bohu neřeším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.14 23:45

Nepíšeš věk, já tohle řeším u rodičů, ale to se u starších lidí dá předpokládat, akorát kdo to má pořád čistit, když tam přijedu tak na mytí tak malého prostoru strávím i hodinu, necelý týden použivaní je znát a hlavně cítit, už jsem přemýšlela, že do té mísy namaluji terč at má inspiraci kam mířit :cert:.prosím zachovat anonymitu chodí tu rodina

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.14 23:56

Muj chlap i syn u močení stoji..u syna je vse v pohode..ale chlap..ve dne ok..ale kfyz jde na wc v noci..to je katastrofa..on totiz spi a moci a to je vsude na prkenku…a kdyz mu rikam, tak on si to nepatuje..:@ a nekeca..
prosim o zachovani anonymitu…

V.

• Citovat
  • Upravit
24379
11.3.14 00:01

Neznam, u nas je cisto :think:.Jo a u nasich a tchanovu taky.Tak asi u nas chlapi v rodine umi mirit :mrgreen:.Jen me prekvapuje, ze to resis takto na netu. Chapu, chces si postezovat, ale tak at si to utre, obcas umyje haj.zlik on a nazdar. Nemusi mu byt vubec trapne, stat se muze. Pokud nema tajnou uchylku, kterou taji a u moceni ma nutkani mit ruky za hlavou a tocit s klackem po koupelne :mrgreen:.Toaleta patri vsem(muz, ty, deti) a nevidim duvod, proc by starost o zachod mela byt jen na Tobe. Pochopitelne malych deti se to netyka, ale dospelych a starsich deti ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
11.3.14 00:01

A nema nejaky zdravotni problem? Ze by to s tim souviselo, pokid s tim pred tim problem nemel? :think: A pak se. stydi treba vzit i hadr a jit si to po sobe vytrit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
11.3.14 00:03

Pisoár, případně i chlap může močit v sedě, mám to odzkoušené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.3.14 00:04
@Anonymní píše:
Muj chlap i syn u močení stoji..u syna je vse v pohode..ale chlap..ve dne ok..ale kfyz jde na wc v noci..to je katastrofa..on totiz spi a moci a to je vsude na prkenku…a kdyz mu rikam, tak on si to nepatuje..:@ a nekeca..
prosim o zachovani anonymitu…V.

a neni pod vlivem? Jinak si to nedokazu vysvetlit. I v polospanku si roznu a vim co delam. Hlavne co znam chlapy, tak si sedaji, pokud skoro spi, at je rano, nebo noc, nebo maji hučák.

Příspěvek upraven 11.03.14 v 00:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.3.14 00:05
@jakuve píše:
A nema nejaky zdravotni problem? Ze by to s tim souviselo, pokid s tim pred tim problem nemel? :think: A pak se. stydi treba vzit i hadr a jit si to po sobe vytrit :nevim:

kdyz mas problem s mocenim, mas problem to i uklidit? Jestli to neni opak, ze mu je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný