Máte někdo práci přes Jobs.cz?

9
3.12.15 06:28

maté někdo práci přes Jobs.cz

Ahoj chtěla jsem se zeptat, máte někdo zkušenost s prací přes Jobs.cz mám jen strach aby firma do které chci nastoupit nedala pryč ruce od smlouvy a smlouva nebya uzavřena s agenturou Jobs.cz a aby pak nebyl nějaký problém třeba s ukončením smlovy. Díky moc za info a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
182
3.12.15 07:01

Nemusíš se bát, Jobs.cz není agentura, ale inzertní portál. Naše firma taky zadává inzeráty přes Jobs.cz a noví zaměstnanci mají normální smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
3.12.15 07:02

@mášena1 Myslíš webový portál www.jobs.cz ?

Pokud ano, tak to není žádná agentura, ale jen web, kde firmy inzerují své nabídky práce.

Možná ale myslíš něco jiného :think:.

• Citovat
  • Upravit
alli_li
3.12.15 07:05

Ano, nasla.jsem si praci pres jobs.cz - ale neboj jakbuz holky psali je to jen internetova stranka s inzeraty, neni to agentura, takze vzdy jednas se zamestnavateli.

Tedy pokud nebudes reagovat na inzeraty, ktere tam maji vlozene agentury.

• Citovat
  • Upravit
9
3.12.15 07:29

Moc Vám děkuju za info hned jsem klidnější, přece jen dnes si člověk nemůže být v ničem uplně jistý, tak to mě uklidnilo že je to jen portál, moc moc díky všem přeji krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
3.12.15 08:20

Dvě ze svých třech zaměstnání mám přes jobs. Není to agentura, jenom si tam najdeš inzerát, odpovíš, ale jakou smlouvu a za jakých podmínek s firmou podepíšeš, s tím nemá už jobs nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
3.12.15 09:01

Taky jsem kdysi našel práci přes jobs, ale mám pocit že tam jsou spíš nabídky pro profesionály, pro méně kvalifikované zaměstnance býval spíš portál práce. cz

Jinak při pohovoru bývá jadna z prvních otázek co víte o naší firmě… a když si pleteš agentury s inzercí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
3.12.15 09:08

Ano, snaha byla jobs.cz pro kvalifikovanější pracovníky a prace.cz pro takové ty pozice ala pokladní nebo dělník u pásu. Oba provozuje jedna a táž firma. Faktem ale je, že spousta firem když už dá inzerát, dá ho na oba portály zároveň, je to výhodnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
3.12.15 09:50
@jakanas píše:
Jinak při pohovoru bývá jadna z prvních otázek co víte o naší firmě… a když si pleteš agentury s inzercí… :nevim:

Přesně tak, hlavně pošleš CV ani nevíš kam, co si k němu psala?

Jinak inzerce přes jobs.cz je snad jedna z nejlepších, jistotu to sice nezaručí - chování je už na firmách…

Spoustu firem dokonce napojuje své stránky s volnými místy na jobs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.12.15 10:18

Bez pardonu když nevím tak se zeptám, Jobs neznám zkušenost s tím nemám tak se ptám. Ae tu firmu ze které je ten inzerát znám velice dobře, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat