Máte někdo tmavé podlahy doma?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
163
7.9.12 10:34

Máte někdo tmavé podlahy doma???

Ahoj holky, máte doma někdo tmavé podlahy?? Strašně se mi to líbí, ale bojím se že na nich bude vidět všechen prach. Stačil mi doma černý nábytek, jen jsme ho utřela prachovkou, tak už byl zase zaprášený. Máte doma někdo tmavou dlažbu a tmavou plovoučku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7.9.12 10:39

Já mám celou koupelnu vydlaždičkovanou černě. A ani mi nepřijde, že by to na tom bylo nějak extremně vidět. Spíš mě trápí světlá plovoučka v kuchyni. Ale ono asi záleží, jakou si vybereš tmavou barvu a jaký materiál. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
7.9.12 10:39

Máme na chalupě v jednom pokoji tmavou plovoučku, doma máme plovoučky světlé. Na tmavé jdou vidět chlupy od psa a prach a na světlé zase moje vlasy (tmavé) takže si nevybereš :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.9.12 10:40

Já měla..je to pěkný, elegantní…ale ten bordel, prah :zed:…nechala jsem si v novým bytě udělat úplnej opak, jakoby bylý a jsem spokojená ještě víc. Za tu námhu to nestálo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
7.9.12 10:42

My máme tmavou podlahu v celým obýváku - plovoučku a je na ní vidět prach šíleně!! Vlatně úplně všechno. Vlasy, psí chlupy, stopy když se projdeš jen v ponožkách, nedej bože když sem přítel vlítne „jen pro něco“ z chodby v botech. Mohla bych vysávat a vytírat každej den. :roll: Ještě je v lesku, takže i to je minus. Rozhodně budeme výhledově předělávat na trochu světlejší a dlažbu v imitaci dřeva. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
7.9.12 10:43

Mám všude tmavé parkety a na chodbě a v kuchyni tmavé lino. Máme i hnědočerný nábytek. Nepřijde mi to nijak děsný, ale možná proto, že máme dvě kočky, takže se vytírá furt :lol: :lol:

Jediný co bych nechtěla je, aby to byla jednobarevná tmavá.

Já zrovna přemýšlím, že obravím ty parkety na bílo (nebo nějak prostě), oni jsou v dost děsivým stavu a na vytrhání nemáme (jsou v asfaltu), tak aby se to nějak zadělalo, už tam jsou dirky :lol:… po předchozím majiteli tady v parketách žily blechy :zed:

Vytírám obden, vysávám denně, ale mě prostě vadí nevysátá podlaha, to je spíš moje úchylka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.9.12 10:44

Právě my měli v bytě světlou plovoučku a taky to bylo co chvilku špinavý. Nejhorší teda chlupy psa, černý. Právě jsem si říkala jestli dlaždičky nejsou min nachylné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
7.9.12 10:46

@Žirafátko tyjo musela jsem se normálně podívat na google jak vypadají bílé parkety (protože si to nedokážu představit v místnosti k nábytku atd.) a nenašla jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.9.12 10:46

Ahoj, my mame tmavou plovoucku a je teda na ni videt snad vsechno :?, drobky, prach. musim luxovat, nebo aspon zametat skoro denne :roll: ale brzo se budem stehovat a tam budeme mit o dost svetlejsi, tak uvidim jak moc a ni bude binec videt :) a v kuchyni mame taky tmavsi, ale dlazbu a je hodne vzorovana, takze tam neni videt nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.9.12 10:48

Jakotmavá dlažba viz. tmavá plovoučka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
7.9.12 10:51

Máme tmaqvou plovoučku v ložnici, a je na tom vidět všechno, víc bych do ni nešla :? V ostatních místnostech máme světlou a ta je super. Prach na ni vidět není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.9.12 10:52

@Kapaz Hm.. to by byl asi problém u nás. Hafani budou běhat sem a tam takže to by byli tapky asi všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.9.12 10:53

a máte někdo tmavou dlažbu v obýváků??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
7.9.12 10:56

@Kallkapa normálně bílá podlaha prostě, to najdeš všude. Nemyslím čistě bílou, ale takvou jako do šeda/béžova :)

http://www.woodenfloorstrippers.co.uk/…Pict0362.jpg (něco tak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.9.12 10:57

Ahoj, my máme dost tmavou podlahu po celém bytě, vinyl. Tmavá podlaha je vyloženě pro lidi, co rádi uklízejí. Je na tom vidět NAPROSTO VŠECHNO!! Fakt, každej drobek, chlup, vlas… prostě vše. Tmavé podlahy vypadají pěkně, útulně, ale na úklid je to dost náročné. A aby se to nepletlo, tak dlažby v koupelně a wc máme rovněž dost tmavé a na tom je pro změnu vidět i každá kapka, cákanec od pasty… Tmavé podlahy vypadají hezky tak max půl hodiny po úklidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný