Máte někdo trojkulmu?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máte někdo trojkulmu?
Ahojky,
přemýšlím, že bych si nadělila pod stromeček trojkulmu, ale nevím, kterou.
Koukala jsem na Remington, Rowenta, Revlon a Babyliss. Nejvíc se mi zamlouvá Revlon, když jsem viděla manipulaci s ní na videu a jaký dělá vlnky.
Máte někdo trojkulmu a jak jste s ní spokojeni? Ve finále budou asi podobný, ale chci, aby byla k vlasům trošku šetřnější, dělala to co má a vydržela.
Děkuji a hezký den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám Babyliss a velká spokojenost. Dělá pěkné ležérní vlny. Vypadá to trochu jako po zapleteném copu, někdy je mám i 3 dny. A hlavně je to oproti klasickým kulmám velice rychlé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cverunka píše: Více
a jaký typ přesněji máš prosím? Udělá i trochu objem? Když si rozpletu copánky, tak se mi to moc nelíbí, tak kulma by mohla být lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeee, prosim hod sem foto tvyho ucesu. dekuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@llena35 píše: Více
Netuším, co je to za typ, krabici už nemám. Udělá i objem, když vlníš hned od hlavy. Já někdy vlním jen od půlky. Mám vlasy pod ramena. Klasická kulma dělá lokny. Tahle fakt vlny. Fotku účesu bohužel nemám, ale až bude příležitost, klidně pošlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělá podobné vlny. Čím delší vlasy, tím asi potřebují větší ty válečky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
moc děkuju, zkusím dohledat podle fotky. Mám právě delší vlasy a husté, takže budu muset koukat i po velikosti, abych nedělala vlasy celé dopoledne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě doporučuji si tu kulmu od nějaké kamarádky vyzkoušet před zakoupením. Mne to vůbec neslušelo, vypadala jsem jako kníže z pohádky. Ale nevím jestli jsem neměla nějakou blbou velikost těch válečků. Přitom když si dělám vlny jinou metodou (obyč kulma, žehlička) tak je to dobrý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit