Mateřská dovolená - jak se to vypočítavá?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ne, prijde ti to zvlášť v dubnu za těch pár dní neschopenka a pak zvlášť mateřská.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky, chtela bych se zeptat, kdyz nastupuji 7.brezna na materskou, predtim sem byla na nemocenske, ktera mi chodila na zacatku mesice. Ukonceni neschopenky mam tedy k 6.3. Mam pocitat s tim, ze mi prijdou penize za unor a ten tyden v breznu dele? Nebo jak se to vypocitava kurde? Vi to tady prosim nekdo?
Ano, tak by to mělo být…Teď přijdou za únor a za ten týden teď v březnu další měsíc…Jestli jsem to pochopila správně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, mateřská a nemocenská zvlášť…Ale ten týden v březnu jí doplatí příští měsíc…Ale jinak Ano, samozřejmě zvlášť…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Take jsem měla puleny měsíc leden neschopenka/mateřská. 1.2. mi přišla neschopenka za leden a 3.2. pak mateřská (předtím chodila neschopenka vždy 3. Pracovní den v měsíci).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 A nevadi, kdy se poslou potrebne papiry na materskou? Ucetni ma zrovna dovolenou a presne to toho sedmého na socku neposle 🤷🏻♀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terez7865 píše:
@JancaS84 A nevadi, kdy se poslou potrebne papiry na materskou? Ucetni ma zrovna dovolenou a presne to toho sedmého na socku neposle 🤷🏻♀️
Nevadí, akorat můžes pak dostat později peníze. Mají na zpracování 30 dní. Poslat jste to mohli už dávno, nemusí se čekat na den nástupu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je stejný DVZ stejný jako při nemocenské
Ahoj holky byla jsem na rizikovém těhotenství, teď mám mateřskou myslela jsem že je stejný DVZ jako při nemocenské, ale bude mi to vycházet o 1000Kc méně než nemocenská, jak se to počítá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, chtela bych se zeptat, kdyz nastupuji 7.brezna na materskou, predtim sem byla na nemocenske, ktera mi chodila na zacatku mesice. Ukonceni neschopenky mam tedy k 6.3. Mam pocitat s tim, ze mi prijdou penize za unor a ten tyden v breznu dele? Nebo jak se to vypocitava kurde? Vi to tady prosim nekdo?