Mateřská dovolená - jak se to vypočítavá?

Anonymní
4.3.22 08:24

Mateřská dovolená info

Ahojky, chtela bych se zeptat, kdyz nastupuji 7.brezna na materskou, predtim sem byla na nemocenske, ktera mi chodila na zacatku mesice. Ukonceni neschopenky mam tedy k 6.3. Mam pocitat s tim, ze mi prijdou penize za unor a ten tyden v breznu dele? Nebo jak se to vypocitava kurde? Vi to tady prosim nekdo? :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35852
4.3.22 08:37

Ne, prijde ti to zvlášť v dubnu za těch pár dní neschopenka a pak zvlášť mateřská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
4.3.22 08:37
@Anonymní píše:
Ahojky, chtela bych se zeptat, kdyz nastupuji 7.brezna na materskou, predtim sem byla na nemocenske, ktera mi chodila na zacatku mesice. Ukonceni neschopenky mam tedy k 6.3. Mam pocitat s tim, ze mi prijdou penize za unor a ten tyden v breznu dele? Nebo jak se to vypocitava kurde? Vi to tady prosim nekdo? :D

Ano, tak by to mělo být…Teď přijdou za únor a za ten týden teď v březnu další měsíc…Jestli jsem to pochopila správně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
4.3.22 08:38

Přesně jak píše @JancaS84

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
4.3.22 08:40

Ano, mateřská a nemocenská zvlášť…Ale ten týden v březnu jí doplatí příští měsíc…Ale jinak Ano, samozřejmě zvlášť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
4.3.22 10:08

Take jsem měla puleny měsíc leden neschopenka/mateřská. 1.2. mi přišla neschopenka za leden a 3.2. pak mateřská (předtím chodila neschopenka vždy 3. Pracovní den v měsíci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.3.22 08:38

@JancaS84 A nevadi, kdy se poslou potrebne papiry na materskou? Ucetni ma zrovna dovolenou a presne to toho sedmého na socku neposle 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35852
5.3.22 08:46
@Terez7865 píše:
@JancaS84 A nevadi, kdy se poslou potrebne papiry na materskou? Ucetni ma zrovna dovolenou a presne to toho sedmého na socku neposle 🤷🏻‍♀️

Nevadí, akorat můžes pak dostat později peníze. Mají na zpracování 30 dní. Poslat jste to mohli už dávno, nemusí se čekat na den nástupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.22 15:21

Je stejný DVZ stejný jako při nemocenské

Ahoj holky byla jsem na rizikovém těhotenství, teď mám mateřskou myslela jsem že je stejný DVZ jako při nemocenské, ale bude mi to vycházet o 1000Kc méně než nemocenská, jak se to počítá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat