Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj holky,
protože v Újezdě nad Lesy pořád ještě není normální pořádné mateřské centrum, kde by byl vstup za lidové ceny, napadlo mě, že bychom ho mohly založit. Co vy a to? Měl by o něj někdo zájem popř. mi pomoci s organizací?
Budu se těšit na rekce ![]()
No jeje, ja rikam porad, ze tu nic neni! Diky bohu, ze aspon oteviraji to DDMko v Levelu. Kde by sis to predstavovala? Mas nejake prostory?
Zdravim. Jsem v Ujezde nova. Mam 2 deti. Co zkusenosti s DDM? Mne tam bohuzel casovo s detmi nevyhovuje nic nebo uz neni volne. A alternativa zatim zadna.
Ahoj, zalezi jak stare mas deti
ja 2,5 a sedm mesicu. Chodime v utery na vytvarku, ta ma asi plno, ve stredu do herny, tam je volno a ve ctvrtek na sportovky a tam je taky volno
ja jsem spokojena, vsichni jsou tam mili a ja jsem rada, ze nemusim nikam dojizdet. Predtim jsme jezdili do Anahity na C. Moste, tam je to taky fajn
Ahoj. Ja mam 5,5 r syn a 2,5 mladsi syn. Chtela jsem pro mladsiho cviceni, jenze je od 14ti hod a to nastesti spi
a vytvarka je plna. Ted jsou nemocni, ale hernu chci zkusit. Prijde mi, ze ten mladsi nema tolik „zabavy“ jak ten starsi, kdyz byl sam. ![]()
@xsosx jo odpoledni spani, s tim bojujeme vsichni
jsme domluvene, ze kdyz ve dve nestihame, muzeme prijit ve ctyri, kdy cvici vetsi deti (3-5 let). Tak to se v herne nekdy uvidime, ted pres zimu docela chodime, v lete uvidime. A kdyz mi starsi nevezmou od zari do statni skolky, tak ji tam dam do te dopoledni skolicky, at je aspon trochu v kolektivu bez mamy ![]()
Omlouvam se za offtopic spam, ale snazim se toto dat vedet co nejvice ujezdskym
http://www.praha21.cz/…-na-kvetnici
Jenom pro vysvetleni, kdybyste se v tom neorientovali ![]()
Puvodni, nyni zrusena, varianta obsahovala najezd na obchvat v Kvetnici, auta jedouci z obci vychodne od ujezda, by se nam uplne vyhnula.
Nynejsi verze pocita s najezdem az v ul. Zaricanska (ulice u hospody Svet), vsechna auta by se tak valila pres Ujezd. Jedni by jeli po hlavni, kterou by zasekali a uz by neslo dojet ani vcas na vlak do Klanovic, druzi by se to zkracovali pres sidliste, kde by se uz asi nedalo bydlet