Jaké zvolit mechanické tělísko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
689
31.5.22 18:07

Mechanické tělísko

Ahoj holky, prosím poradíte jaké tělísko? Mám doma tři děti, teď jsem čerstvě po porodu třetího dítěte. Ještě není vyloučeno čtvrté :) ale teď bych ráda chvíli pauzu :D ;) no ale mám laidenskou mutací, tak s praskama to je na prd…ty nemůžu…tak bych chtela tělísko…ale nevím jaké. Hormonálního se bojím…kvůli vedlejším účinkům. Máte někdo zkušenost s nehormonalnim/mechanickým teliskem? Popřípadě přímo typ jaký bych měla volit? Moc dekujuuuu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8630
31.5.22 18:23

Nehormonalni jsem měla a už nikdy víc. Krátké cykly s dlouhým krvácením, bolesti.. teď mám Mirenu, hormonální a je to lepsi, ale taky ne nijak super.. Cykly těch +- 28 dní, krvácení asi týden, ale postupně se zeslabuje, poslední dobou už to bylo jen špinění, teď teda zase regulérní krvácení, tak nevím, co to má znamenat, i mě tento cyklus bolí břicho.. je to onoho lepší než s nehormonalnim, ale jak všichni píši, že s tím vůbec nekrvaci, tak to u mě jaksi neplatí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
31.5.22 19:01

Já teď půjdu na zavedení mireny, převážily u mě její plusy nad minusy. Mám dvě děti, chci něco jiného než prášky, po kterých přibírám.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
31.5.22 20:34
@Sallema píše:
Já teď půjdu na zavedení mireny, převážily u mě její plusy nad minusy. Mám dvě děti, chci něco jiného než prášky, po kterých přibírám.. :zed:

A po mirene se nepribira? Bojím se toho :( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
31.5.22 20:59

Nehormonální sem měla po 1. dítěti, nebyly žádný potíže. Jen malý detail ( 4 roky od zavedení ), bude mít za chvíli 2 roky 😁

• Citovat
  • Upravit
2095
31.5.22 21:23

@AnnaP nemělo by se.. Ale v hodně případech není ani MS, vydrží dlouho. Tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí