Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím poradíte jaké tělísko? Mám doma tři děti, teď jsem čerstvě po porodu třetího dítěte. Ještě není vyloučeno čtvrté
ale teď bych ráda chvíli pauzu
no ale mám laidenskou mutací, tak s praskama to je na prd…ty nemůžu…tak bych chtela tělísko…ale nevím jaké. Hormonálního se bojím…kvůli vedlejším účinkům. Máte někdo zkušenost s nehormonalnim/mechanickým teliskem? Popřípadě přímo typ jaký bych měla volit? Moc dekujuuuu ![]()
Nehormonalni jsem měla a už nikdy víc. Krátké cykly s dlouhým krvácením, bolesti.. teď mám Mirenu, hormonální a je to lepsi, ale taky ne nijak super.. Cykly těch +- 28 dní, krvácení asi týden, ale postupně se zeslabuje, poslední dobou už to bylo jen špinění, teď teda zase regulérní krvácení, tak nevím, co to má znamenat, i mě tento cyklus bolí břicho.. je to onoho lepší než s nehormonalnim, ale jak všichni píši, že s tím vůbec nekrvaci, tak to u mě jaksi neplatí..
Já teď půjdu na zavedení mireny, převážily u mě její plusy nad minusy. Mám dvě děti, chci něco jiného než prášky, po kterých přibírám.. ![]()
@Sallema píše:
Já teď půjdu na zavedení mireny, převážily u mě její plusy nad minusy. Mám dvě děti, chci něco jiného než prášky, po kterých přibírám..
A po mirene se nepribira? Bojím se toho
![]()
Nehormonální sem měla po 1. dítěti, nebyly žádný potíže. Jen malý detail ( 4 roky od zavedení ), bude mít za chvíli 2 roky 😁
@AnnaP nemělo by se.. Ale v hodně případech není ani MS, vydrží dlouho. Tak uvidím