Měl někdo stejné potíže? Průjmy, teplota

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.11.12 06:56

měl někdo stejné potíže?

Ahoj holky. Nevím, zda jet do nemocnice (je neděle), nebo čekat. Těhotná teď nejsem…celý minulý týden jsem měla průjmy. neřešila jsem to, řekla jsem si, že je to asi jen nějaká viróza. Nebrala jsem nic. z pátku na sobotu to začalo..Nucení na stolici a másto ní hnisavý hlen. Včera jsem celý den na záchod normálně nebyla, vždy mě jen nadýmalo a výsledek stejný. Pořád ten hlen a hnis. Krev žádná. Pocit mám jako by mě někdo nakopal do břicha a já v něm měla podřiny. Dnes ráno jsem se vzbudila už v šest, pyžamo mokré, odchází to ze mě samo i přes noc. Opět záchod, pár křečí jako při průjmu, ale zase jen hlen, tentokrát trochu napěněný. vždy při menším zatlačení to ze mě vyjde. Měly jste někdy podobný problém? Omlouvám se za rozepisování, ale nevím, jestli s tím do nemocnice, když je neděle..teplota jen zvýšená 37,2 :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.11.12 06:57

Nevim proč se tam vložil ten anděl…to byl omyl. díky za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
20557
4.11.12 07:11

Já mít hnisavý hlen, tak jak se znám jedu ještě v noci protože moje teta zemřela velmi mladá na rakovinu střev..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
4.11.12 07:14

Okamžitě jeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
4.11.12 07:25

Ihned jed proboha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
4.11.12 07:30

Teda na co jsi čekala? měla jsi tam být už včera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.12 07:34

Urcite jed, muze to byt akutni zanet ve strevech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
4.11.12 08:10

Podle toho, co popisuješ, bych to tipla asi na ulcerozní kolitidu, což je zánět tlustého střeva. Ne, že bych byla tak chytrá, ale tuhle nemoc má diagnostikovanou
moje matka. A jak už psaly holky přede mnou - není to žádná legrace, koukej
co nejdřív navštívit doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.12 08:16

Zrovna minulý týden jsme měla něco velmi podobného…šílené bolesti v břiše..nucení na velkou..už ze mně kolikrát ani nešlo nic jen pěna voda i v noci se mi to stalo že jsem se po…ale trochu. Ani chodit jsem nemohla trvalo to skoro týden…a pak jsem dostala menses ale bolesti přetrvávaly i poté…pak to samo odeznělo…

• Citovat
  • Upravit
7332
4.11.12 09:51

JEla bych okamžitě, vypadá to na slušný zánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
4.11.12 10:03

Doufám že už jsi dávno ve špitále!!! 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
4.11.12 10:48

Misto nesmyslneho psani to tady jsi mela jet davno do nemocnice :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.11.12 10:56

Ježiš, na co čekáš??? Jed a hned!! 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.12 12:08

Jsem zpět z nemocnice…crp 5,2 (zas tak šílený zánět to asi není), ale nejede jim přístroj aby mi odebrali vzorek stolice, tak musím zítra k obvoďákovi, aby vyloučili salmonelu..pak asi přeléčení (vsadím se, že antibiotika) a až budu zdravá tak kolonoskopie. Podle dr. to může být víc věcí. nejsem z těch co hned vyšiluje a letí do nemocnice. nic se nemá přehánět. každopádně mi pro jistotu dali neschopenku, aby se to případně nerozneslo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2787
4.11.12 12:24
@Anonymní píše:
Jsem zpět z nemocnice…crp 5,2 (zas tak šílený zánět to asi není), ale nejede jim přístroj aby mi odebrali vzorek stolice, tak musím zítra k obvoďákovi, aby vyloučili salmonelu..pak asi přeléčení (vsadím se, že antibiotika) a až budu zdravá tak kolonoskopie. Podle dr. to může být víc věcí. nejsem z těch co hned vyšiluje a letí do nemocnice. nic se nemá přehánět. každopádně mi pro jistotu dali neschopenku, aby se to případně nerozneslo. :nevim:

ja si zas myslim, ze radsi „prehanet“ nez neco zanedbat :mavam: ale hlavne at ti to dobre dopadne a jsi v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí