Měla jste nějak placentu centralis?

164
25.1.23 23:52

Měla jste nějak placentu centralis ??

Ahoj v 19tt mi doktorka řekla že mám nejspíš placentu v porodních cestách ale že je ještě brzo na závěry že se často vytáhne na 2. screeningu mě doktor řekl že placenta centralis že si nemyslí že se vytáhne ale že šance tam je zakázal mi veškerou námahu, vanu, sex atd. Máte někdo zkušenosti? 🙁 Vytáhla se nevytáhla jak to probíhalo ty scénáře co jdou dohledat jsou vážně hrozný do teď jsem si těhotenství užívala neměla žádnej problém a teď mám strašnej strach😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1699
26.1.23 07:12

Ahoj, měla jsem s nevytáhla se. Musela jsem jen ležet. Několikrát jsem skončila v nemocnici, kvuli krvácení. Opravdu se musis setrit. Neni to legrace. Nakonec akutní sekce v 35tt. Vsechno dobre dopadlo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.23 22:30

@Nikouš123 Ahoj mám čerstvou zkušenost-též mi byla zjištěna placenta praevia centralis kolem 20 tt, žádné komplikace nebyly a nakonec se vytáhla-na dalším screeningu už vše jak má být…

• Citovat
  • Upravit
164
27.1.23 00:18
@Anonymní píše:
@Nikouš123 Ahoj mám čerstvou zkušenost-též mi byla zjištěna placenta praevia centralis kolem 20 tt, žádné komplikace nebyly a nakonec se vytáhla-na dalším screeningu už vše jak má být…

Jako na druhém screeningu? Nebo na 3.?? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
27.1.23 13:32

@Nikouš123 Ahoj, také mám placentu previa centralis, zatím žádné problémy nemám, doufám že se vytáhne. Za 14 dní jdu na kontrolu, tak budu vědět víc.
V jakém jsi týdnu? Já dnes 22+6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
27.1.23 14:32

@nenala já jsem 22+3tt jdu v úterý ale nevím jestli mi bude dělat utz ale mohla by mě teď víc hlídat zatím taky žádný problém nemám tak snad to tak zůstane ani nevím jestli je možný nemít žádnej problém a pak jít na císaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
31.1.23 10:38

@Nikouš123 Ahoj, tak co na kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
31.1.23 10:57

@nenala ahoj no furt tam drží jak přilepená mám ji jen na čípku zůženou tak si myslí že i když se neposune mohla byt se pěkně natahovat a vydržet do konce tak jsem zvědavá 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
18.2.23 01:16

@nenala ahoj tak co jsou u tebe nějaké změny? 😏 Já jdu na kontrolu v úterý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
18.2.23 08:01

@Nikouš123 Ahoj, na kontrole 8.2. placenta stále previa, ale už jen marginalis 11mm od vchodu, snad se vytáhne úplně. Přirozený porod nechají, pokud je placenta minimálně 2 cm od vchodu. Napiš jak jsi na ko dopadla, já jdu až 2.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
21.2.23 11:46

Tak ja dneska na kontrole úplně stejný jak předtím dokonce to vypadá že mám abnormalitu placenty že jsou tam dvě jedna je na zadní druhá na přední stěně a jsou spojené tenčí blánou která je právě přes vchod takže mě císař nemine 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
22.2.23 07:21

@Nikouš123 Tak hlavně že nemáš žádné problémy, ten císař už je jistý, nebo je ještě nějaká naděje? Já jdu na ko příští týden, ale myslím že placentu kontrolovat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
22.2.23 08:16

@nenala u mě už není blokují to dvě placenty to vypadá 🙂 Budu držet palce ať se to alespoň tobě vytáhne ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
3.3.23 10:08

@Nikouš123 Ahoj, tak se hlásím po kontrole. Malá má váhový odhad 1227g, hlavičkou dole, placenta se opět povytahla a je 2,1 cm od vchodu, tak snad se ještě krapet vytáhne. Nicméně je podle Mudr stále placenta previa a klidový režim mám dodržovat, kdyby se objevilo být jen špinění, okamžitě do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.3.23 10:30

@nenala to je jasný ale skvělí zprávy to už se určitě vytáhne ❤️ ❤️ 😊 paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie