Měli jste doma štěnice?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.6.25 14:47

Objevila jsem vloni u nás doma, potom, co manžel říkal, že ho pořád něco kouše a jestli kocour nedotáhl blechy… tak jsem hledala a našla, málem mě kleplo… naštěstí jsem to asi zachytila včas, vůbec nevím odkud se vzaly. Bydlely jenom v naší posteli, naštěstí žádné čalounění, ale poctivý dřevěný rám. A naštěstí v ložnici nemáme ani koberce ani tapety.
Vůbec nevím odkud se vzaly, myslím že nějakou jednu oplodněnou donesl manžel když byl jednomu známému pomáhat na chalupě a přespal tam. A už to jelo.
Kromě životního cyklu vší tak už znám i životní cyklus štěnic :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.25 15:08
@Anonymní píše: Více

U nás si je dotáhla ze služebky z penzionu v Čechách.
Nemohla se jich zbavít, deratizátoři tvrdili, že tam nic nemá, pořád byla pokousaná, strašně to prý svědilo.
Vstávala v noci a nad ránem a nic neviděla, až nějaké za čas jejich trusy, svlečku, potom už i mrtvolky, těch postřiků bylo potřeba hodně, bylo to v novém domku, měla strach, že se jich nezbaví nikdy, všechny instrukce po postřiku důsledně dodržovala, prala na vysoké teploty.
Nakonec skončila na psychiatrii.
Doteď nevím, co se vlastně stalo, firmu volala ihned po pokousání, nikdo tam pořádně nic nenašel, od nikoho to nelezlo, protože šlo o dům.

• Citovat
  • Upravit
8904
4.6.25 16:51
@Zeoli píše: Více

Proč bych nemohla zmínit výměnu manželek?
Když jsem je viděla pouze tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný