Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Haninka55 píše:
Ahojky holky, tento test jsem si je to asi taky dva roky nazpet zakoupila a vysledek jasne pozitivni, letela jsem snim jeste k mudre na gyndu, tak se smala az se za bricho popadala a jeste k tomu privolala sestru at se taky podiva co jsem si to pekneho zakoupila, ja si v tu chvili pripadala, jak uplny pitomec, furt se branila mi udelat krevni testy, nocni poceni, bolestiva menz,..atd, nakonec svolila nabrala a pak mi volala a samozrejmne hulakala do telefonu, cituji;Ze jsem jeste zena plne vseho schopna,..takze asi tak k tomuto testu,..na ten jsem psala dotaz primo na tyto testy a spolehlivost a odepsali, ze spolehlive jsou, tak nevim,..stale menstruuji, ted mam tedy telisko kvuli vracejicim se polypum,…tak tolik k temto testum, tezko rict.mavam:
Já třeba v menopauze určitě jsem, protože mi vzali dělohu, vaječníky i vejcovody. A stejně byl ten test takový neprůkazný, přitom bych čekala, že zrovna u mě to bude jasné jako facka. Tak nevím no. ![]()
@Haninka55 takže vám take najednou zacaly bolesti při menstruaci? Nevím, čím si to vysvětlit…jestli změna hormonů ![]()
Mne zacla bolest. menzes vzdy kdyz tam byl prave polyp,..to uz jsem poznala, ze tam neco roste co nema, silnejsi, bolestivejsi,..co se vyndal, vzdy to ustalo, ted mam od jara telisko, ze by mohlo zabranit rustu, tak uvidime, ale neni to 100%.
Kdyz nejde prijit na pricinu mozna by bylo od veci jit na HSK(hysteroskopie)prohledne se delozni dutina kamerou a odeberou se vzorecky sliznice, dle vysledku pak dalsi postup…