Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj. Chtěli bychom letět v září na Menorcu. Bohužel jsem dnes zjistila, že může přítel dostat dovolenou nejdříve 23.9.
Nevíte jestli je na Menorce koncem září ještě pěkné počasí? Byla jsem jednou v květnu na Mallorce a teda nic moc, ze 7 dní nám skoro 4 dny pršelo, zbytek bylo zataženo
Navíc mě Mallorca ani moc nenadchla (spíše špatná volba lokality - nic moc pláž), tak doufám, že na Menorce se mi bude líbit více. Nejvíce se mi líbí oblast Santo Tomas, Son Bou nebo Punta Prima, máte někdo zkušenost? ![]()
Nemam osobni zkusenost, ale kdo tam byl, tak byl spokojen. jestli budou deti jakz takz spolupracovat, tak o Menorce v zari taky uvazuju. my totiz jinak bydlima ve Spanelsku na „pevnine“.
pokud nebudete mit vylozene smulu, tak by na konci zari melo byt krasne. my bydlime na podobne urovni a koupat se jde do konce rijna.
My byli před lety v září na mallorce a úžasný, počasí super, pršelo teda dva dny ale my byli na takže nám to nevadilo-byli jsme s roka kousek starým prckem a pro něj to bylo idealni misto
@Monika24 Já byla na Menorce na přelomu září a října a bylo tam celejch deset dní kolem 26 stupňů. Takže krásně, žádný extra vedro.
A můžu se zeptat kde jste tam byly a jestli tam byla hezká pláž? případně i hotel?
@Monika24 Mi byli na Menorce (Santo Tomas) v červnu a počasí parádní, žádný pařáky ani zima, tak myslím, že v září to bude taky v pohodě…
Ahoj. Vybíráme dovolenou na Menorce a váháme mezi: Aguamarina Alexandria Club a Hi Lord Nelson bungalovy. Nebyl tam někdo? Měla bych kdyžtak pár otázek. Případně uvítám i tipy na jiné hotely na Menorce. Jinak se tam naštěstí můžeme dostat už v srpnu nebo začátkem září, tak se už snad počasí tolik bát nemusím… Díky ![]()
Byla jsem před lety služebně na Menorce. Z ostrova jsem byla absolutně nadšená. Předtím jsem samozřejmě navštívila i Mallorcu, Ibizu a Formenteru. První hotel bohužel neznám. V Lord Nelson (hotel) jsme byli max. spokojeni. Ale je to už skutečně „pár“ let..pamatuji si krásnou pláž. Poté jsme byli v apartmá Eden Binibeca..tam je ale problém pláž..
@Monika24 Byli jsme před pár lety na Menorce v Lord Nelson začátkem září. Moc se nám tam líbilo ![]()
Obnovují diskusi ????, máte někdo zkušenosti s hotelem Aquamarina Alexandria club a počasí koncem srpna? Díky za Vaše zkušenosti.