Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Ahojky jsme na dovolené na Menorce a mě by zajímalo jaké mate zkušenosti s nákupy zde chtěla bych navštívit nějaké tržiště a pak také luxusní obchody (Michael kors, guess atp) zda tu vůbec jsou 🤷🏻♀️ Popřípadě daji se tu sehnat i třeba fake oblečení a tak?
Děkuji za odpovědi
tak vyjdi ven a běž se podívat, ne? když už jsi tam,
lidi se už ani nevysmrkají bez diskuse na epipi
@stinga
musím říct opravdu chytrý komentář to by mě nenapadlo. Na zítra máme objednané auto a jedeme se podívat po ostrově, zajímaly mě zkušenosti lidi kteří tu byli. Ale děkuji 😂 😂
@Anonymní píše:
Ahojky jsme na dovolené na Menorce a mě by zajímalo jaké mate zkušenosti s nákupy zde chtěla bych navštívit nějaké tržiště a pak také luxusní obchody (Michael kors, guess atp) zda tu vůbec jsou 🤷🏻♀️ Popřípadě daji se tu sehnat i třeba fake oblečení a tak?
Děkuji za odpovědi
Bez internetu se lidi dnes už ani nevy. serou ![]()
Proč se nezeptáš místních? Nebo se nejdeš někam podívat?
To budeš frajerka s těma fejkama … ![]()
Nechápu, proč jsi volila Menorcu, když chceš nakupovat Guess a fake výrobky, tos měla spíš do Egypta někde do postranní uličky, ne?
Jinak leda Mahon, tam v hlavní ulici pár luxusnějších obchodů najdeš, asi i Guess, ale to si na netu snad najdeš, ne? Fake výrobky jsem tam nepotkala nikde, na tržnicích jedou jejich tradiční výrobky (např. kožené letní boty) doplněné takovým tím klasickým letním turistickým zbožím. Jo a v Mahon jsou ty trhy tuším jen každý druhý den, tak si zjisti, které dny to je, to už si nepamatuju, ale zrovna na neděli bych tedy nesázela. Cuitadella je historická, tam si obchody nevybavuju vůbec, ale určitě tam budou, jen já nebyla cílovka. Ostatní města už nestojí za řeč, Alaior nebo Es Mercadal jsou menší městečka.
Tak Mallorca nebo Menorca? ![]()
Na Mallorce jsem žádné fejky neviděla, ale já se po nich ani nedívala. Raději neznačkové, než fejk ![]()
tak už diskusi chápu, někdo, kdo ani neví, kde je na dovolené
, se nemůže sám podívat do obchodů a potřebuje to nameldovat od ostatních,
velmi vtipná diskuse
Ahojky jsme na dovolené na Mallorce a mě by zajímalo jaké mate zkušenosti s nákupy zde chtěla bych navštívit nějaké tržiště a pak také luxusní obchody (Michael kors, guess atp) zda tu vůbec jsou 🤷🏻♀️ Popřípadě daji se tu sehnat i třeba fake oblečení a tak?
Děkuji za odpovědi
Příspěvek upraven 16.07.22 v 16:04