Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JancaS84 i když je to anonymní, moc o tom mluvit nechci proto jsem to tam ani nenapsala. Ale ano, jednou a opravdu to bolelo a nešlo to.
Ja jsem to mela taky… Moje gynekolozka mi to tenkrat hned rekla. Bylo me 18 let. Rekla, ze bud zakrok a nebo se to muze pretrhnout pri styku, ale ze to mam silny a ze by to mohlo hodne bolet a krvacet. Sla jsem na zakrok. Narkoza, v nemocnici cca 2 dny. Ale je to uz 20 let, takze nevim, jak je to dnes.
Dobrý večer
Mám menší dotaz, popřípadě na někoho kdo zažil něco podobného.
Asi před třemi lety jsem u sebe zpozorovala menší problém. Bylo to v době kdy jsem začínala používat tampóny.
Měla jsem hrozný problém první tampón vyndat, hrozně to tahalo a vlastně i bolelo.
Mezi mým vchodem, nevím jak to popsat, je prostě jakási „přepážka“ vlastně ani ne.
Je to jakoby vám někdo přes váš vchod, natáhl provázek. Aspoň takto to já přirovnávám.
Je to nepříjemné hlavně v té době kdy bych si ráda vzala tampón ale bohužel mám pak velký problém ho vyndat. Přítele nemám takže pohlavní styk opravdu neřeším.
Obracím se tady hlavně z důvodu že na gynekologii, kam chci začít chodit zrovna teď nenabírají nové pacientky a jinam nechci. Jinak bych samozřejmě šla a poptala bych se tam.
Ale zatím opravdu nespěchám.
Pokud tedy měla nějaká slečna či žena stejný nebo podobný problém, ráda bych věděla jestli se dělá nějaký zákrok a na jak dlouho, popřípadě jak dlouho se třeba i čeká.
Budu moc vděčná za odpověď ♡