Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, zase jednou potrebuji poradit, dne 15.7. jsem dostala menstruaci která trvala asi 5dni, někdy po skončení menstruace jsem mela s partnerem 1× sex(přerušovaná soulouz a jsem si téměř jista ze se do me nic nedostalo),někdy okolo 27,28.7. jsem začala zase krvácet a krvacela jsem asi 4dny. Tento týden jsem si dělala několik tehotenskych testu ale ani náznak dusika a přiznán se ze těhotenství by me rozhodne nepotesilo máme 14 měsíční parecek a stačí bohate. Holky tak co se to se mnou děje? Mate někdo podobnou zkušenost? díky za rady a názory. Lenka
Jelikož menstruuji už od 11-ti let, zažila jsem pár zajímavých věcí, mezi nimi i sérii třítýdenní krvácení, dvoutýdenní pauzy a opět třítýdenní krvácení.
Mám vypozorováno, že se mi takhle tělo mstí za neobvyklé hormonální výkyvy a emocionální rozpoložení. Třeba se vám stalo něco podobného. Obzvlášť stres nebo právě až nezvykle velký nájezd hormonů by se zdály jako příčina nejpravděpodobnější.
(V 15-ti letech je můj názor sice irelevantní a nemám tu co dělat, ale chtěla jsem přispět svou troškou do mlýna.
)
Moc děkuji za názor, me se tohle už jednou stalo ale nechala jsem to a ono se to samo upravilo.Ne případně mi ze bych prožívala nějaký nepřiměřený stres(i když pece o děti da zabrat) ale je dost možné ze to bude tak jak říkáte.
Měla bych prosím dotaz. Pár dní si s tím lámu hlavu. 1.11.2019 jsem dostala normálně menzes jak mám mít, trvala do 4.11.2019. Další mi měla přijít další měsíc taky 1. Jenže dostavila se 27.11.2019. Což se mi ještě nestalo abych měla menzes 2× do měsíce.
Prosím poraďte mi protože mám i takové křeče v podbřišku buď uprostřed nebo na pravé straně podbřišku. A další problém je že jsem pořád hladova.
sice málo jím, ale když se najím tak pořád ten pocit hladu mám. Snad mi dokážete poradit na všechny mé dotazy. dekuji ![]()
@Nikulik1998 píše:
Měla bych prosím dotaz. Pár dní si s tím lámu hlavu. 1.11.2019 jsem dostala normálně menzes jak mám mít, trvala do 4.11.2019. Další mi měla přijít další měsíc taky 1. Jenže dostavila se 27.11.2019. Což se mi ještě nestalo abych měla menzes 2× do měsíce.Prosím poraďte mi protože mám i takové křeče v podbřišku buď uprostřed nebo na pravé straně podbřišku. A další problém je že jsem pořád hladova.
sice málo jím, ale když se najím tak pořád ten pocit hladu mám. Snad mi dokážete poradit na všechny mé dotazy. dekuji
Na tvoje problémy bude nejlepší gynekolog.
Ja mivala menstruaci co 26 dni, nez jsem otehotnela, bud v klidu, nic to neni, jestli je to vyjimecne ![]()
Jestli je celkově situace kolem měsíčků nestandardní a máš i jiné problémy, hned bych utíkala na gyndu. Třeba to bude problém úplně odjinud, ale pro klid v duši… ![]()
Dobrý den, je mi 14 let a už po několikáté mám menstruaci po druhé v měsíci. Zatím mám menstruaci jen jeden rok, ale tohle se mi stalo už tak 5× za tu dobu. Menstruaci mám docela silnou a tak 7 dní. Tu druhou mám tak 10 dní poté, je ale jen slabá a krátká cca 3 dny a mám jen hnědou krev, takže si myslím, jestli to třeba není zbytek krve z předešlé menstruace. Mamince o všem říkám a ta si také myslí, že je to jen zbytek z předešlé menstruace. Chtěla jsem se ale zeptat, jestli s tím někdo nemáte třeba více zkušeností nebo jestli si nemyslíte, že by to mohlo být něco vážnějšího.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Je mi 17 let a jsem ještě panna. Ale mám takový menší problém. Tento měsíc mám už druhou periodu. První periodu jsem měla dne 15.3. do 20.3. a druhou periodu jsem dostala 27.3. Nevím co to může znamenat a na gynekologii se mi moc nechce
Tak bych byla ráda za vaše odpovědi
Předem děkuji