Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Poradneho doktora, co proveri pricinu
Pokud ti cyklus srovnala antikoncepce, tak budes mit nejspis nejaky hormonalni problem.
Změnit doktora, myslím ze do budoucna az budes chtit mit deti budes mit mozna problem s otehotnenim a zjistenim kdy mas ovulaci.. ![]()
Mela jsem to take tak. 10let to rovnala antikoncepci..po vynechani menstruace opet ve stejnem duchu jako předtím..ale otěhotnět se mi naštěstí povedlo ale je fakt ze sem si udelala asu 100ovulacnich testu a nikdy jsem ovulaci nezjistila..ted po porodu jeste nevim co mi ceka ![]()
Měla jsem to taky tak. Bylo to na pepku, furt strach, že jsem v tom. Pak přišla antikoncepce. Tu jsem brala 7 let, po vysazení těhotná do 2 měsíců. Pak zase antiko. Byla jsem vždy hubenější konstituce. Možná to bylo tím.
Ahoj mám podobne “přesný”
cyklus. Proste po 2-3 měsících klidně. Bylo i po víc. O dítě jsme se snažili 2 roky, nenavstivili jsme car, nechali jsme to plynout a podařilo se po dvou letech. Nikdy jsem antikoncepci nebrala, ale ta to “srovná” jen pocitově. Nehledě na to, ze to jsou hrozny sracky. Jedna rada byla brát Inofolic. Také existují různé bylinky, napr kontryhel. Upřímně mě se zatím MS srovnat nepodařilo. Teď jsem zvědavá, že třeba se srovna po porodu. Ještě kojim, takže sice už se dostavila, ale nepočítám s tím, ze bude hned pravidelná.
Může to být tím, že máš málo podkožního tuku a tak se Ti v dostatečné míře nesyntetizují hormony. Je třeba trochu nabrat a nestresovat se.
Zdravím ženy, už jsem se ptala všech mých kamarádek a známých ale nikdo to nemá jako já, a vždycky jsou z toho v šoku.
MAM MENSTRUACI 3-4KRÁT ZA ROK.
Přijde to jednou za 3-4 měsíce mám to tak od 13ti co jsem je poprvé dostala, teď mi je 21.
Můj gynekolog se divil ale nic mi na to neřekl, jen to že mi nasadí antikoncepci, tu jsem brala cca půl roku ms jsem měla pravidelnou ale byla jsem strašně přecitlivělá, náladová a prostě mi antikoncepce nedělá dobře, zkoušela jsem i jinou značku ale stejný výsledek, máte to někdo podobně? A nebo nemáte nějakou radu kromě antikoncepce co by mi pomohlo mít pravidelnou ms? Moc děkuji a přeji hezký den. ❤️️