Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Za mě kalíšek a zvládám s ním fungovat i v místech bez tekoucí vody. Vlhčené ubrousky, petka s čistou vodou a je to.
Na verejnych wc zasadne oteviram loktem nebo malickem a pak si jdu umyt poradne ruce. Pred vymenou tamponou si umyju ruce i predtim to pote, to je snad logicke, kontakt s klikou omezuju na minimum.
Vždycky tampóny
. Pokud si někdo neumí na veřejném WC hygienický vyměnit tampon, tak opravdu holky, není to žádná věda a dokáže to i blondýna
.
@Pajapajinka píše: Více
Normálně tampony, umyju si ruce než jdu na WC, nebo jdu na invalidy.
@Bytsamsebou píše: Více
Já si kolikrát říkám jak vůbec můžou některý ženský fungovat, když dokážou řešit takový …
![]()
@Šmoulice píše: Více
No špatně fungují
! Furt v depresi a pr.deli
.
@Pajapajinka Používám celý život tampony, doma, v práci, na dovolené, všude, kdekoliv.
Normálně jdu na záchod, umyju si ruce, jdu do kabinky, provedu co potřebuju a pak si zase umyju ruce. Úplná jaderná věda
. Tampony používám bez ohledu na místo výskytu cca 20 let tímto stylem a zatím se mi nic vážného nestalo
Jinak teda ale já preferuju léky na posunutí MS, na dovolené se s tím nechci otravovat. Naštěstí to snáším dobře a nemám potom problém s další MS ![]()
@baracudas píše: Více
Já mám ms nepravidelnou a běžně jsme pryč i 4-5týdnů … A to se oddaluje blbě ![]()
Takže to beru jak to je a neřeším ![]()
@Šmoulice 57791483 [/citace
Přesně tak.
Přece tampon nevalím nikde po zemi, ruce si umyju před a po a hotovo. Vůbec neřeším kde zrovna si ho budu měnit, beru každé wc v okolí.