Menstruace, HA a nemoc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6654
23.8.19 11:42

To prece nikdo z nas nemuze vedet :nevim: jen takova poznamka pod carou, nekoliduji ti tva antibiotika s HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
23.8.19 11:43

@Ernais jak to myslis nekoliduji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
23.8.19 11:45

No tak nektera antibiotika snizuji ucinost HA. Ja se vzdy doktora ptam, jak je to v pripade tech konkretnich antibiotik. Holek co otehotnely pres HA kvuli antibiotikum uz bylo, cimz te samozrejme nechci strasit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.8.19 11:49

@Ernais od te doby co beru atb jsme meli sex i s kondomem. Vzdy kdyz beru atb tak nasadime jeste kondom. Predtim obcas bez kondomu, ale stejne pritel nikdy nevyvrcholil dovnitr, i kdyz beru HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
23.8.19 11:51

@Kz198 tak to je pak OK. Ale s tim zpozdenim fakt tezko rict. Nemusi ti dorazit treba vubec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.8.19 11:52

@Ernais dobre, dekuji za uklidneni. Ja kdyz jsem nebrala anti, tak jsem mela vykyvy v MS hrozne, pokud jsem byla nemocna. Stacila mi obycejna ryma. Jen jsem mela za to, ze kdyz beru HA, tak by se to dit nemelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.8.19 12:05
@Kz198 píše:
@Ernais dobre, dekuji za uklidneni. Ja kdyz jsem nebrala anti, tak jsem mela vykyvy v MS hrozne, pokud jsem byla nemocna. Stacila mi obycejna ryma. Jen jsem mela za to, ze kdyz beru HA, tak by se to dit nemelo.

Pokud bereš HA a do toho ATB, tak ty účinek HA oslabují, takže je klidně možné, že se ti v tom cyklu rozhodí i krvácení. Každopádně pokračuj v braní jako obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí