Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To prece nikdo z nas nemuze vedet
jen takova poznamka pod carou, nekoliduji ti tva antibiotika s HA?
No tak nektera antibiotika snizuji ucinost HA. Ja se vzdy doktora ptam, jak je to v pripade tech konkretnich antibiotik. Holek co otehotnely pres HA kvuli antibiotikum uz bylo, cimz te samozrejme nechci strasit
@Ernais od te doby co beru atb jsme meli sex i s kondomem. Vzdy kdyz beru atb tak nasadime jeste kondom. Predtim obcas bez kondomu, ale stejne pritel nikdy nevyvrcholil dovnitr, i kdyz beru HA.
@Kz198 tak to je pak OK. Ale s tim zpozdenim fakt tezko rict. Nemusi ti dorazit treba vubec ![]()
@Ernais dobre, dekuji za uklidneni. Ja kdyz jsem nebrala anti, tak jsem mela vykyvy v MS hrozne, pokud jsem byla nemocna. Stacila mi obycejna ryma. Jen jsem mela za to, ze kdyz beru HA, tak by se to dit nemelo.
@Kz198 píše:
@Ernais dobre, dekuji za uklidneni. Ja kdyz jsem nebrala anti, tak jsem mela vykyvy v MS hrozne, pokud jsem byla nemocna. Stacila mi obycejna ryma. Jen jsem mela za to, ze kdyz beru HA, tak by se to dit nemelo.
Pokud bereš HA a do toho ATB, tak ty účinek HA oslabují, takže je klidně možné, že se ti v tom cyklu rozhodí i krvácení. Každopádně pokračuj v braní jako obvykle.