Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, mám takový dotaz..
23.8 jsem dostala menstruaci přišla tak jak měla na den presne… Ale byla výrazně slabší než kdy jindy.. 24.8. jsme s přítelem i prez MS měli sex a poté mi MS skončila uplne. Dva dny potom jsem ještě trošku spinila ale opravdu jen minimalne. Stalo se to někomu? Co to může být? Jinak antikoncepci neberu a tehotenske testy negativní myslite že si mám raději zajít na gynekologii nebo počkat do příští MS?
Ja bych zasla na gyndu, ale myslim, ze kdyz to vydrzis, tak se nic nestane
Jen ja bych nevydrzela ![]()
@zuzka131313 pokud nemáš bolesti, výtok nebo jiné potíže, počkala bych do další MS a zopakovala test až kolem 6.9.
@zuzka131313 Ahojky, jám to tak měla po vysazení HA 3 měsíce..Nebyla si třeba nějak nemocná?? Hormony se rozhodí raz dva. Ale já bych počkala do další MS a nebo si udělala později další test
![]()
Asi před dvemi měsíci jsem měla ledviny a mocak ale to už je v pořádku… Jinak jsem byla kvuly těm ledvinami na sonu a říkal že mi v děloze vidí malinkou cystu ale že to nic není tak nemůže to být tím? Ale po dvou měsících… Jinak před MS asi týden mě boleli prsa ale to se mi nestalo poprve a byla sem dost emocionálně divná
brecela jsem kvuly každý kravine tak jestli se mi fakt vzbouřili jen hormony.. ![]()
Jinak teď momentálně nemám žádný výtok jen mě občas poboliva v podbřišku ale to taky minimálně.. ![]()
@zuzka131313 já si myslím, že to tím být může. Cysta by mohla odejít s případnou MS, však uvidíš. Počkej do další MS a pak bych zašla k doktorovi.
Zdravím…
Tak od minula mi začali bolesti v podbřišku, takový pichlavý občas za den + se do toho přidali zada
cítím se hrozne unavená a porad bych spala.. Když to udelam tak mi to stejně nepomůže
bolej mě prsa, na dotek ale jen když mám podprsenku jinak taky neboli.. Nemá někdo zkušenost? K doktorovi to mám daleko a objednána jsem až na příští týden
a těhotná nejsem testy vychází stále negativně
Dobry den, mela bych dotaz. Po vysazeni HA jsem dalsi mesic dostala MS jen dva dny a to jsem jen spinila. Je to menzes? nebo to mohl byt priznak tehotenstvi? tehu test pozitivni. Od kdy jsem ale těhotná? kdyz nevim jestli to byla menstruace? ![]()