Menstruace pouze 1,5 dne

22
19.12.23 20:43

Menstruace pouze 1,5 dne

Ahoj holky, mám takový problém..

Beru hormonální antikoncepci Triregol a poslední dva měsíce mám menstruaci pouze 1,5 dne cca. Pak najednou nic a to jsem mívala dříve 3-4dny. Krev je červená a občaš tmavší. Vždycky mám týden před menstruací bolesti jako když to mám normálně dostat. Byla jsem u své gynekoložky v září a bylo všechno v pořádku. Už když jsem začala antikoncepci brát, doktorka mi sama řekla, že se může stát, že mi jakoby “vymizí”.

Nevím, zda to není hormonama, ale četla jsem tu, že to může být i těhotenství? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65091
19.12.23 20:45
@t190 píše:
Ahoj holky, mám takový problém..

Beru hormonální antikoncepci Triregol a poslední dva měsíce mám menstruaci pouze 1,5 dne cca. Pak najednou nic a to jsem mívala dříve 3-4dny. Krev je červená a občaš tmavší. Vždycky mám týden před menstruací bolesti jako když to mám normálně dostat. Byla jsem u své gynekoložky v září a bylo všechno v pořádku. Už když jsem začala antikoncepci brát, doktorka mi sama řekla, že se může stát, že mi jakoby “vymizí”.

Nevím, zda to není hormonama, ale četla jsem tu, že to může být i těhotenství? :?

spíš je to opravdu tou antikoncepcí, jsou takové, které nekrvácí skoro vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
19.12.23 20:47

Já mám tělísko a menstruaci mám jen jako teda několikadenní ranní/dopolední špinení.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí