Menstruace už 10.den

Anonymní
17.12.22 13:27

Menstruace už 10.den

Zdravím všechny,
s partnerem se snažíme o druhé dítě, zatím bez úspěchu. Cca do září jsem neměla s menstruačním cyklem žádné problémy. I pred prvním těhotenstvím i po něm (je to 2,5 roku) jsem mela kratší cykly. Menstruaci jsem dostávala cca 25.den, +/- 1 den. Poznala jsem na sobě i plodné dny. Zničehonic se mi po létě cyklus natáhl a menstruaci jsem dostala 31.den. Další cyklus jsem menstruaci dostala 25.den, tedy zase normálně. Jenomže mě v průběhu celého cyklu pobolivalo bricho jak při ovulaci. Např 2 dny bolest, pak 2 dny ne, pak zase a takhle na stridacku. Zkoušela jsem si i ovulační testy a prakticky jsem ovulaci asi neměla. Teď jedu další cyklus a dnes jsem 10.den. Menstruaci mívám cca 5-6 dní, jenomže stále krvácím. Je to tedy méně a ne cely den. Ale stále mam např pri utreni po WC ruzovou krev na papíře. Poslední 2 cykly i pozoruji více hlenu. Vím, že se hlen v průběhu cyklu mění, ale tentokrát me přišlo, ze ho bylo více. I když byl bez zápachu. Vůbec nevím, co se najednou s mym tělem a cyklem stalo a bojím se, co by za tím mohlo stát.. Ted me teda trápí hlavně to, že uz 10.den mam menstruaci. K doktorce samozřejmě půjdu, jen jsem si rikala, jestli někdo nema podobnou zkušenost..

Dekuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1759
18.12.22 09:39
@Anonymní píše:
Zdravím všechny,
s partnerem se snažíme o druhé dítě, zatím bez úspěchu. Cca do září jsem neměla s menstruačním cyklem žádné problémy. I pred prvním těhotenstvím i po něm (je to 2,5 roku) jsem mela kratší cykly. Menstruaci jsem dostávala cca 25.den, +/- 1 den. Poznala jsem na sobě i plodné dny. Zničehonic se mi po létě cyklus natáhl a menstruaci jsem dostala 31.den. Další cyklus jsem menstruaci dostala 25.den, tedy zase normálně. Jenomže mě v průběhu celého cyklu pobolivalo bricho jak při ovulaci. Např 2 dny bolest, pak 2 dny ne, pak zase a takhle na stridacku. Zkoušela jsem si i ovulační testy a prakticky jsem ovulaci asi neměla. Teď jedu další cyklus a dnes jsem 10.den. Menstruaci mívám cca 5-6 dní, jenomže stále krvácím. Je to tedy méně a ne cely den. Ale stále mam např pri utreni po WC ruzovou krev na papíře. Poslední 2 cykly i pozoruji více hlenu. Vím, že se hlen v průběhu cyklu mění, ale tentokrát me přišlo, ze ho bylo více. I když byl bez zápachu. Vůbec nevím, co se najednou s mym tělem a cyklem stalo a bojím se, co by za tím mohlo stát.. Ted me teda trápí hlavně to, že uz 10.den mam menstruaci. K doktorce samozřejmě půjdu, jen jsem si rikala, jestli někdo nema podobnou zkušenost..Dekuju.

Ahoj, muzes mit nejaky zdravotni problem. Urcite bez co nejdrive na gyndu. Mohla ti prasknout cysta. Zavolej na gyndu jaky mas problem a zda mas cekat az nebudes krvacet nebo mas prijit hned. Ja byla na gynde, kdyz mi praskla cysta a krvacela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí