Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janli píše: Více
To mi připomíná situaci, jak doma poctivě třídíme odpad, dokonce myjeme kelímky od jogurtu i další plastové nádoby, a pak to pomocnice, která vynáší odpad, hodí do směsného odpadu společně s ostatním odpadem, protože se jí nechce dojít 10 m ke kontejnerům na třídění odpad.
![]()
@jege píše: Více
Umývat plastový odpad ale není třeba. Problém mohou být jen nádoby od oleje: já do nich dávám zase použitý olej a dám je do speciální popelnice.
@ancovicka rybicka píše: Více
Není, ale pak se často jeden při jejích následném roztřídění a vyhazování zapatlá, navíc máme na tříděný odpad společný koš a třídíme to až při vyhazování do kontejnerů, takže logicky nechceme mít v něm biologický bordel. ![]()
Nevidím nic špatného na tom chodit s menstruací do moře, dělám to běžně v případě, že krev nevalí proudem. Na plavkách doposud nic vidět nebylo, ta látka to celkem dost dobře drží, spíše po koupání to chce ten spodní díl vzít a vymýt, nějaká krev tam občas zůstává.
Ale vážně se mi líbí, jak se kvůli krvi/moči (běžný biologický materiál) někdo pohoršuje… Daleko více by mě trápily ty tuny opalovacích krémů, parfémů, deodorantů, co se z běžných turistů do moře omývají… Co se exkrementů týče, kam se asi vypouští veškerý odpad z hotelových resortů??? ![]()
@xammy píše: Více
A velrybí samec při ejakulaci vypustí 1500 litrů spermatu ![]()
Každý není tak tupej jako vaše pomocnice. Co to vůbec je pomocnice?
Přesně tak.
A není pravda, že se to umývat nemá. Má. Je to napsané na každém kontejneru, že se tam mají házet věci beze zbytků jídla.
Už se tu někdo přiznal k tomu, že čůrá do moře? Protože já jo ![]()
@Zmatka píše: Více
Já! Budeme tam čůrat spolu? Ale jedině, že mě pozveš na společnou dovolenou k moři.
![]()
Má to jeden problém, těžko se tam se svým rozpočtem zvu i sama ![]()
@jege Vezmi ji s sebou, dvě kočky nebo tři, to už máš jedno.