Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@PajaRada Tak těhotná být samozřejmě můžeš, ale na druhou stranu není tak běžné, aby ti hned bylo blbě. Většinou nevolnosti začínají kolem 6. tt. Takže já bych to viděla spíš na MS a vsugerované příznaky (možná střevní potíže).
@Ponozka27
Já si dělala v pondělí a úterý (22.5. a 23.5.) TT, v neděli (21.5.) jsem měla dostat MS a nic… Až dnes (26.5.) jsem začla krvácet jako bych dostala MS a docela se bojím
omlouvám se, že to píšu takhle, ale jsem tu nová a ještě tady s tím systémem pořádně neumím :/
@Ponozka27
Já si dělala v pondělí a úterý (22.5. a 23.5.) TT avysel oba dny pozitivní, v neděli (21.5.) jsem měla dostat MS a nic… Až dnes (26.5.) jsem začla krvácet jako bych dostala MS a docela se bojím
omlouvám se, že to píšu takhle, ale jsem tu nová a ještě tady s tím systémem pořádně neumím :/
Ahojky holky,
Jsem taková nesva. Je možné, že bych byla těhotná? klasicky na den přesně přišla ms, ale trvala jen 5 dní, u mě je normální že trvá 7 někdy 8. A to už 4.den jen špinění. Od konce ms je mi nevolno, nezvracim, ale je mi tak hrozné těžko, když něco sním je to ještě horší, zároveň mám pocit knedlíku v krku..bonusově me občas boli v podbřišku jako při ms.. jen to není tak děsný.. už si nevím rady..
![]()
@Tichošlápek
Oba dny pozitivní, občas myvám návaly horka a přitom mam ledové ruce, ale dost často mě poleva horko a jsem dost unavená…
Ještě nijak, přišlo mi to jako hloupost, ale když nad tím tak přemýšlím, tak nastartuji auto a frcim směr město z té naší vesnicky
@Asijsemtehotna promiň ja myslela anonymní ze 14:10
u tebe moc neporadím - bud se těhotenství neudrzelo a ms dorazila později nebo jsi ten případ, kdy ms je i během těhotenství. Testovala bych dal a uvidíš jak bude čárka sílit či slábnout. A pak případně k dr
@Tichošlápek
Jo já to pochopila až pak.. omlouvám se… Zatím tady s tím ještě neumím… ![]()
@Anonymní píše:
Ještě nijak, přišlo mi to jako hloupost, ale když nad tím tak přemýšlím, tak nastartuji auto a frcim směr město z té naší vesnicky
Taky bych to radši udělala
nejistota je horší jak výlet autem ![]()
@Tichošlápek ozvu se, ale i tak mi to přijde dost zvláštní
no ostatně bud je to mimco a nebo nějaký zanet ![]()
Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat zda je možné abych byla těhotná… Sex jsme měli 20.1 a menstruaci jsem dostala 29.1, měla jsem jí takovou jinou než obvykle, ale i přes to silnou, no a asi týden zpět mě začalo bejt divně a občas mě i vadí pachy, tak jsem zkusila dneska test a je tam skoro neviditelný duch, ale je! Tak jsem se chtěla zeptat jestli i přes menstruaci je možné být těhotná??
@Anonymní píše:
Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat zda je možné abych byla těhotná… Sex jsme měli 20.1 a menstruaci jsem dostala 29.1, měla jsem jí takovou jinou než obvykle, ale i přes to silnou, no a asi týden zpět mě začalo bejt divně a občas mě i vadí pachy, tak jsem zkusila dneska test a je tam skoro neviditelný duch, ale je! Tak jsem se chtěla zeptat jestli i přes menstruaci je možné být těhotná??
Hod sem fotku testu.
@karkarka no ja to fotila a bohužel na fotce nejde vidět nic… Takže to asi nepomůže, když kouknu na světle tak jde vidět slabá (hodně slabá) čárka… Toho 20.1 bylo asi den po ovulaci, mimi chceme… Me právě zarazila ta ms, u prvního jsem neměla ms.