Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevim, tak kdyz ti gyn rekl ze je to normalni, Tak bych mu verila
Pripadne se ho zeptej jeste jednou, ze se ti to nezda
Zacinam byt v klidu..ze se to nedeje jen me. 24.2. jsem zacala brat Bonadeu…pred tim Chloe…ale ta se prestala delat…kdyz se to spocita…menstruuji uz nejake 3 tydny a silne..radeji sem nasadila zelezo…pry je to pri zmene opravdu normalni a mam vyckat do dalsiho plata…pry se to muze dit i 3 mesice…nez si telo zvykne…tomu rikam fakt HA…sex nemozny;0))))
Při prvním platicku HA je to normální, při dalších by to být už nemělo…
Při první platíčku je to normální, byla jsem na tom v únoru stejně, defakto jsem měla MS (střídavě se špiněním) celý měsíc. Pak na 3 dny skončila, dobrala jsem plato a jupijajej je to tu zase
![]()
Na začátku braní HA je tohle opravdu běžné, může to trvat i 3 měsíce, než se tělo s těmi hormony srovná, takže to chce vydržet.
Zdravím chtěla bych se zeptat.
Asi před 2 dnema jsme měla styk se svým přítelem a praskl nám kondom a ja prášky neberu. Po tom co jsme zjistili že nám praskl, tak jsme běželi do lékárny pro pilulku po. Vzala jsem si to asi 2 hodiny po styku.
Nejhorší je že my ještě děťátko neplánujme a jsme oba v dost velkých depresich.
A další věc je ta že mám nepravidelne mesicky. Poslední jsem měla 11.6. Styk jsme měli 9.7. a ja se bojím zda jsem v tu dobu neměla období ovulace.
Mohl by mi tu prosím někdo poradit. ![]()
Pokud sis vzala pilulku po byla bych v klidu, nikdo ti tu nepovi kdy máš ovulaci… Na vysilovani je stejně brzo, pokud by pilulka z nějakého duvodu selhala (což si nemyslím) tak na to stejně přijdeš až tak za 2-3 týdny nejdřív. Nicméně je to zásah do hormonů, takže bych se nedivila kdyby ti to ten nepravidelný cyklus ještě více rozhodilo…
@Kriss Tina a kdy si myslíte že je nejvhodnější si udělat tehotensky test
Jak sem psala výše nějaké 2 az 3 týdny bych určitě počkala. Má se dělat při vynechání MS, ale to se v takovém případě těžko odhaduje.
@Kriss Tina Dobře děkuji moc. Uklidnila jste mně. Bála jsem se že jsme úplně v nouzi. Opravdu bych nerada v 17 přišla za rodicema že jsem těhotná.