Nepravidelná menstruace

6257
12.3.14 07:58

Nevim, tak kdyz ti gyn rekl ze je to normalni, Tak bych mu verila :nevim: Pripadne se ho zeptej jeste jednou, ze se ti to nezda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.3.14 08:01

Zacinam byt v klidu..ze se to nedeje jen me. 24.2. jsem zacala brat Bonadeu…pred tim Chloe…ale ta se prestala delat…kdyz se to spocita…menstruuji uz nejake 3 tydny a silne..radeji sem nasadila zelezo…pry je to pri zmene opravdu normalni a mam vyckat do dalsiho plata…pry se to muze dit i 3 mesice…nez si telo zvykne…tomu rikam fakt HA…sex nemozny;0))))

• Citovat
  • Upravit
3361
12.3.14 08:18

Při prvním platicku HA je to normální, při dalších by to být už nemělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
12.3.14 08:25

Při první platíčku je to normální, byla jsem na tom v únoru stejně, defakto jsem měla MS (střídavě se špiněním) celý měsíc. Pak na 3 dny skončila, dobrala jsem plato a jupijajej je to tu zase :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
12.3.14 08:33

Na začátku braní HA je tohle opravdu běžné, může to trvat i 3 měsíce, než se tělo s těmi hormony srovná, takže to chce vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 09:59

Nepravidelna menstruace

Zdravím chtěla bych se zeptat.
Asi před 2 dnema jsme měla styk se svým přítelem a praskl nám kondom a ja prášky neberu. Po tom co jsme zjistili že nám praskl, tak jsme běželi do lékárny pro pilulku po. Vzala jsem si to asi 2 hodiny po styku.
Nejhorší je že my ještě děťátko neplánujme a jsme oba v dost velkých depresich.
A další věc je ta že mám nepravidelne mesicky. Poslední jsem měla 11.6. Styk jsme měli 9.7. a ja se bojím zda jsem v tu dobu neměla období ovulace.
Mohl by mi tu prosím někdo poradit. :think:

• Citovat
  • Upravit
37132
11.7.18 10:05

Pokud sis vzala pilulku po byla bych v klidu, nikdo ti tu nepovi kdy máš ovulaci… Na vysilovani je stejně brzo, pokud by pilulka z nějakého duvodu selhala (což si nemyslím) tak na to stejně přijdeš až tak za 2-3 týdny nejdřív. Nicméně je to zásah do hormonů, takže bych se nedivila kdyby ti to ten nepravidelný cyklus ještě více rozhodilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 10:16

@Kriss Tina děkuji moc. Celkem jste mně uklidnila. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.18 11:52

@Kriss Tina a kdy si myslíte že je nejvhodnější si udělat tehotensky test

• Citovat
  • Upravit
37132
11.7.18 12:02

Jak sem psala výše nějaké 2 az 3 týdny bych určitě počkala. Má se dělat při vynechání MS, ale to se v takovém případě těžko odhaduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 12:08

@Kriss Tina Dobře děkuji moc. Uklidnila jste mně. Bála jsem se že jsme úplně v nouzi. Opravdu bych nerada v 17 přišla za rodicema že jsem těhotná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa