Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj dámy,mam takovy dotaz…mam nebo teda mela jsem celkem pravidelny cyklus (cca 28-32dni), ted dva po sobe byly 24 a 22dni s tim, ze ten prvni 24 dni byl strasne divnej slaby skoro nic…ted druhy ted po 22dnech byl silou stejny jako sem zvyklá…
Na gynde sem byla a vse se zda ok, druhe dite ted nechceme nebo nejak na to netlacime, takze doktorka to uzavrela jen jako výkyv cyklu…v zari jsem 4kg zhubla (behem mesice)a byla ve stresu….kdyz mi doslo, ze by to mohlo mit vliv na menstruaci tak jsem svoji silenou dietu zase utnula…stalo se to nektere taky? Myslite, ze se to srovna? Nechci do sebe cpat zadny hormony, a uprimne cyklus 30dni mi vyhovoval vic jak 22dni😞 🙈
Stres má velký vliv na hladiny hormonů. pokud si chcete být jistá, nechte si udělat test na hladiny hormonů, s největší pravděpodobností je máte rozházené.
Ahoj dámy,
mam takovy dotaz…mam nebo teda mela jsem celkem pravidelny cyklus (cca 28-32dni), ted dva po sobe byly 24 a 22dni s tim, ze ten prvni 24 dni byl strasne divnej slaby skoro nic…ted druhy ted po 22dnech byl silou stejny jako sem zvyklá…
Na gynde sem byla a vse se zda ok, druhe dite ted nechceme nebo nejak na to netlacime, takze doktorka to uzavrela jen jako výkyv cyklu…v zari jsem 4kg zhubla (behem mesice)a byla ve stresu….kdyz mi doslo, ze by to mohlo mit vliv na menstruaci tak jsem svoji silenou dietu zase utnula…stalo se to nektere taky? Myslite, ze se to srovna? Nechci do sebe cpat zadny hormony, a uprimne cyklus 30dni mi vyhovoval vic jak 22dni😞 🙈