Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ines2019 je možný že to má vedlejší účinek… Ale víc v tomhle nadavali na postynor.. Nedávno jsem si ho taky chtěla vzít a zvažovala jsem zda postynor nebo escapelle a escapelle mělo lepší recenze
ale určitéto mmůže být tím… My se nakonec rozhodli o snahu o mimco ![]()
Anonim: bohužel teď si udělala maximum a podle mě ais ho až tak pozdě nevzala… Buď v klidu stresovat se můžeš až potom ale podle mě se stresujes zbytečně… ![]()
@zuzka131313
Oka, dekuji za názor
… Jsem trosicku klidnější…
Snad to bude v pohode…
Ozivuji diskuzi, 5.6. prvni den posledni menstruace, 13.6. selhala antikoncepce pri pohlavnim styku. Postinor byl uzit za 14 hodin a obe tablety najednou (dle pribalaku a info od lekarnice). Od 23.6. nastalo krvaceni, ktere trva jiz tyden. Mohu to povazovat za ms?
Ahoj, před 7 dny mi skončila menstruace a den po skončení jsme měli s přítelem nechráněný prerusovany pohlavní styk. Neudělal se do mě ale stejne jsem měla obavy tak jsem 13 hodin po styku užila Nulsoru ( stejný přípravek jako postinor) žádné vedlejší příznaky jsem neměla, nevolnost mi nebylo nebo něco takového. Je to týden po skončení menstruace a začala jsem napřed špinit a teď to vypadá jako normální menstruace je to možné ze bych byla těhotná ? Nebo je to jenom důsledek Nulsory? Prosím o odpověď.
Důsledek nulsory, na 99,9%… Ale teda v takovým případě jsi se tim svinstvem podle mě cpala zbytečně. Tak ať se po tom aspoň brzo srovnáš. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, před 7 dny mi skončila menstruace a den po skončení jsme měli s přítelem nechráněný prerusovany pohlavní styk. Neudělal se do mě ale stejne jsem měla obavy tak jsem 13 hodin po styku užila Nulsoru ( stejný přípravek jako postinor) žádné vedlejší příznaky jsem neměla, nevolnost mi nebylo nebo něco takového. Je to týden po skončení menstruace a začala jsem napřed špinit a teď to vypadá jako normální menstruace je to možné ze bych byla těhotná ? Nebo je to jenom důsledek Nulsory? Prosím o odpověď.
Měla jsem po požití postinoru to samé.. Krvácení trvalo asi týden, ale nebylo silné jako při menstruaci..
Dekuju za odpovědi, potřebovala jsem vědět jestli má někdo také stejne nebo podobné zkušenosti bála jsem se ale i bojím jestli nejde o něco vážného
@Anonymní píše:
@DoubleAChci se ještě zeptat, menstruace poté příští měsíc přišla normálně ? A za jak dlouho by měla v tomto případě přijít ?
Nevím jak to má být nebo nemá být správně.. Přišla později, ale já mám obvykle nepravidelný cyklus, takže těžko říct..
Na vašem místě bych se řídila příbalovým letákem a nebo pro svůj klid kontaktovala odborníka..
Já ale žádné problémy krom toho krvácení neměla ![]()