Menzes, Postinor a krvácení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
786
15.9.15 17:46

@Ines2019 je možný že to má vedlejší účinek… Ale víc v tomhle nadavali na postynor.. Nedávno jsem si ho taky chtěla vzít a zvažovala jsem zda postynor nebo escapelle a escapelle mělo lepší recenze :) :palec: ale určitéto mmůže být tím… My se nakonec rozhodli o snahu o mimco :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
15.9.15 17:48

Anonim: bohužel teď si udělala maximum a podle mě ais ho až tak pozdě nevzala… Buď v klidu stresovat se můžeš až potom ale podle mě se stresujes zbytečně… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mtt
4
15.9.15 17:52

@zuzka131313
Oka, dekuji za názor :)… Jsem trosicku klidnější…
Snad to bude v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.18 08:34

Ozivuji diskuzi, 5.6. prvni den posledni menstruace, 13.6. selhala antikoncepce pri pohlavnim styku. Postinor byl uzit za 14 hodin a obe tablety najednou (dle pribalaku a info od lekarnice). Od 23.6. nastalo krvaceni, ktere trva jiz tyden. Mohu to povazovat za ms?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.18 20:24

Nulsora

Ahoj, před 7 dny mi skončila menstruace a den po skončení jsme měli s přítelem nechráněný prerusovany pohlavní styk. Neudělal se do mě ale stejne jsem měla obavy tak jsem 13 hodin po styku užila Nulsoru ( stejný přípravek jako postinor) žádné vedlejší příznaky jsem neměla, nevolnost mi nebylo nebo něco takového. Je to týden po skončení menstruace a začala jsem napřed špinit a teď to vypadá jako normální menstruace je to možné ze bych byla těhotná ? Nebo je to jenom důsledek Nulsory? Prosím o odpověď.

• Citovat
  • Upravit
3115
9.11.18 20:51

Důsledek nulsory, na 99,9%… Ale teda v takovým případě jsi se tim svinstvem podle mě cpala zbytečně. Tak ať se po tom aspoň brzo srovnáš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
9.11.18 21:01
@Anonymní píše:
Ahoj, před 7 dny mi skončila menstruace a den po skončení jsme měli s přítelem nechráněný prerusovany pohlavní styk. Neudělal se do mě ale stejne jsem měla obavy tak jsem 13 hodin po styku užila Nulsoru ( stejný přípravek jako postinor) žádné vedlejší příznaky jsem neměla, nevolnost mi nebylo nebo něco takového. Je to týden po skončení menstruace a začala jsem napřed špinit a teď to vypadá jako normální menstruace je to možné ze bych byla těhotná ? Nebo je to jenom důsledek Nulsory? Prosím o odpověď.

Měla jsem po požití postinoru to samé.. Krvácení trvalo asi týden, ale nebylo silné jako při menstruaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.18 22:09

Dekuju za odpovědi, potřebovala jsem vědět jestli má někdo také stejne nebo podobné zkušenosti bála jsem se ale i bojím jestli nejde o něco vážného

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.18 22:15
@DoubleA
@DoubleA píše:
Měla jsem po požití postinoru to samé.. Krvácení trvalo asi týden, ale nebylo silné jako při menstruaci..

Chci se ještě zeptat, menstruace poté příští měsíc přišla normálně ? A za jak dlouho by měla v tomto případě přijít ?

• Citovat
  • Upravit
95
9.11.18 22:52
@Anonymní píše:
@DoubleAChci se ještě zeptat, menstruace poté příští měsíc přišla normálně ? A za jak dlouho by měla v tomto případě přijít ?

Nevím jak to má být nebo nemá být správně.. Přišla později, ale já mám obvykle nepravidelný cyklus, takže těžko říct..
Na vašem místě bych se řídila příbalovým letákem a nebo pro svůj klid kontaktovala odborníka..
Já ale žádné problémy krom toho krvácení neměla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí