Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminky, mám měsíc a půl do porodu (34tt) pročítám deníčky a hledám všechny možné informace jestli už mám vše co budu potřebovat. Jsem hodně unavená a už se těším až porodím
Začínám být protivná a zoufalá sama ze sebe ![]()
Jak jste na tom vy, maminky s cca stejným TP, nebo jak jste na tom byli?
Mě už to taky neba,říkám ještě tak max 2 týdny a budu si přát rodit ![]()
Ahoj, já mám už jen měsíc do porodu (36tt, který v sobotu ukončím) a jsem už vyřízená, navíc já čekám druhé, takže první dává zabrat a ten druhý už taky a to ještě není venku. Nejraděj bych se už viděla na porodním sále.
Petule já mám taky měsíc do porodu ale ještě bych chtěla chvilinku vydržet ![]()
Bajčo, to já taky bych chtěla vydržet do termínu, aby se vše ještě stihlo připravit, ale zároveń si už přeju to mít za sebou. Břicho mam jak před porodem už od 5. měsíce, takže už je to na mě opravdu mooooooc dlouhý. U prvního jsem se cítila po celý těhu naprosto v pohodě, ale teď je to úplný opak.
Ani nevíte jak jsem ráda že v tom nejsem sama
říkám si že musím ještě pár týdnů vydržet, ale každou probděnou noc je to přání porodit silnější ![]()
Tak to mi nemusíš říkat. Ten muj přišel po noční a řiká: Tak já jdu spát, tak jsem mu řekla, že chci taky a on, že bych musela být po noční, takže jsem odvětila, že jsem, protože jsem se v noci jen převalovala z jednoho bolavýho boku přes bolavá záda na druhý bolavý bok a nazpátek a mezitím lítala na wc ![]()
Tak já si u první taky na nic podobného nepamatuju.že by mě tak kopala a že by mě to tak bolelo
Já si vlastně krom toho kopání nemám na co ztěžovat,jiné problémy nemám ale ty kopance jsou někdy fakt šílené
ale stejně jsem moc ráda že jsem vydržela aspoň takto,jak čtu o těch předčasných porodech… ![]()
Bajčo, tak já raději nic nečtu. O kopancích, no tak to bych taky mohla vyprávět, místo aby se už moc nehýbal, tak tu nadskakuju, protože to jsou kopance, že to bolí až to neni hezký, navíc mi nalíhá už hlavičkou, což jsem u prvního taky neznala a ta jeho rotace mi je taky dost nepříjemná, občas mi dloubne do jizvy (jsem po sekci) a to je taky něco. Do půlky těhu nevolnosti, od druhé únava a nejhorší je se nemoct moc hýbat. A ještě poslíčci, ty jsem u prvního taky vůbec neznala.
Pettulle, jako bych to psala já
úplně mi mluvíš z duše, kromě těch poslíčků. Je to mé první těhotenství, mám pocit že jsem si zažila všechny těhotenské neduhy co jsou
doufám, že porodem se nám to vynahradí, ten bude určitě v pohodě
Mudr. mi na poslední kontrole říkal, že miminko má hlavičku hodně nízko, že to bude rychlé, tak doufám že ví co říká ![]()
já jsem dnes začala 37 tt..a mám pocit,že se mi to vleče ty dny…
přijde mi to ještě dloooooooooooooho, ale zároveň kdyby to přišlo třeba dneska,tak mám pocit,že na to nejsem připravená ![]()
Lucipe, no uvidíš, já mam krásný předpoklady pro porod, ale protože jsem první rodila sekcí, tak mě upozornil, abych z 80ti % počítala se sekcí znovu
Navíc je ještě větší než byl první.
Vesper, já mam zase pocit jako by ty poslední dny letěly jak blázen, nedávno jsem našla // na testu a ono už je to celých 8 měsíců co jsem otěhotněla a to se mi vlekl strašně začátek. Otěhotněla jsem v létě a jako by zima vůbec nebyla!
Pettulle píše:
Lucipe, no uvidíš, já mam krásný předpoklady pro porod, ale protože jsem první rodila sekcí, tak mě upozornil, abych z 80ti % počítala se sekcí znovuNavíc je ještě větší než byl první.Vesper, já mam zase pocit jako by ty poslední dny letěly jak blázen, nedávno jsem našla // na testu a ono už je to celých 8 měsíců co jsem otěhotněla a to se mi vlekl strašně začátek. Otěhotněla jsem v létě a jako by zima vůbec nebyla!
jako musím říct,že když jsem koncem října odcházela na PN,tak jsem si neuměla představit,že budu tak dlouho doma…a do toho 30 tt mi to utíkalo..ale od tý doby se to najednou zaseklo… ![]()
Ahoj Lucipe, taky mi zbývá už jenom tak málo času, na jednu stranu už chci aby to bylo, to spaní a trvale nakopaná žebra mně začínají pěkně sejřit, ale zase si říkám, jinak je všecko vpohodě, pohyblivá relativně jsem ještě dobře, tak aby malá vydržela do toho termínu, zase je to takový že člověk počítá s tím určitým datem, byla bych taková klidnější…navíc bych chtěla ještě stihnout májku ![]()
vesper ,změnila sis foto že?aby se v tom člověk vyznal
já se přiznám že mě to utíká pořád stejně rychle.