Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@topazio píše:
Už sis ho vyhonil?
10×…
..to by mě nenapadlo, jaký negramoti a navštěvují diskuze
Tak vložky nebo menstruační kalhotky. Jiná možnost pro 11 letou holku není.
A z těchto možností si dokáže ve svém věku vybrat sama ![]()
@Anonymní píše:
10×…..to by mě nenapadlo, jaký negramoti a navštěvují diskuze
tak podívej se, kdybys byl-a opravdu žena a matka 11letého dítěte, tak jsi žena v rozmezí 30-45 let, která také menstruuje a asi ví, co se používá,
takže dotaz je zcestný, a opravdu tu tahle diskuse je anonymně každý den, tak se přestaň zavzdušňovat - negramot jsi akorát ty - buď jsi troll chlap, nebo jsi žena, která neumí hledat v diskusích a ženu, která neví, jaké pomůcky se používají při menstruaci a má méně než 70 let si nedovedu představit - taková určitě neumí psát na emimino, protože žije v ústavu
@stinga píše:
tak podívej se, kdybys byl-a opravdu žena a matka 11letého dítěte, tak jsi žena v rozmezí 30-45 let, která také menstruuje a asi ví, co se používá,
takže dotaz je zcestný, a opravdu tu tahle diskuse je anonymně každý den, tak se přestaň zavzdušňovat - negramot jsi akorát ty - buď jsi troll chlap, nebo jsi žena, která neumí hledat v diskusích a ženu, která neví, jaké pomůcky se používají při menstruaci a má méně než 70 let si nedovedu představit - taková určitě neumí psát na emimino, protože žije v ústavu
@Anonymní píše:![]()
![]()
Tak jsem asi negramot, no![]()
![]()
![]()
Nebudu opakovat, že jsem chtěla názor na modernější pomůcky, ale to zase asi nepochopil ten, kdo se furt naváží…
Jak dlouho to může trvat u 11 levého dítěte…je to týden a trvá stále…člověk by řekl, že u tak malé to bude třeba 4 dny…
Ty fakt nemůžeš být ženská ![]()
Dámy…vlezte mi někam…