Měsíčky v 11 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.2.23 22:49

Dámy…vlezte mi někam…

• Citovat
  • Upravit
80069
15.2.23 13:38
@Anonymní píše:
Dámy…vlezte mi někam…

nápodobně, chlape

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.2.23 13:44
@Anonymní píše:
Dámy…vlezte mi někam…

Už sis ho vyhonil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.23 18:54
@topazio píše:
Už sis ho vyhonil?

10×… :pankac:..to by mě nenapadlo, jaký negramoti a navštěvují diskuze

• Citovat
  • Upravit
541
15.2.23 19:14

Tak vložky nebo menstruační kalhotky. Jiná možnost pro 11 letou holku není. :nevim: A z těchto možností si dokáže ve svém věku vybrat sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80069
15.2.23 21:00
@Anonymní píše:
10×… :pankac:..to by mě nenapadlo, jaký negramoti a navštěvují diskuze

tak podívej se, kdybys byl-a opravdu žena a matka 11letého dítěte, tak jsi žena v rozmezí 30-45 let, která také menstruuje a asi ví, co se používá,
takže dotaz je zcestný, a opravdu tu tahle diskuse je anonymně každý den, tak se přestaň zavzdušňovat - negramot jsi akorát ty - buď jsi troll chlap, nebo jsi žena, která neumí hledat v diskusích a ženu, která neví, jaké pomůcky se používají při menstruaci a má méně než 70 let si nedovedu představit - taková určitě neumí psát na emimino, protože žije v ústavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.23 18:13
@stinga píše:
tak podívej se, kdybys byl-a opravdu žena a matka 11letého dítěte, tak jsi žena v rozmezí 30-45 let, která také menstruuje a asi ví, co se používá,
takže dotaz je zcestný, a opravdu tu tahle diskuse je anonymně každý den, tak se přestaň zavzdušňovat - negramot jsi akorát ty - buď jsi troll chlap, nebo jsi žena, která neumí hledat v diskusích a ženu, která neví, jaké pomůcky se používají při menstruaci a má méně než 70 let si nedovedu představit - taková určitě neumí psát na emimino, protože žije v ústavu
:lol: :lol: :lol:
Tak jsem asi negramot, no :lol: :lol: :lol: :lol: Nebudu opakovat, že jsem chtěla názor na modernější pomůcky, ale to zase asi nepochopil ten, kdo se furt naváží…
Jak dlouho to může trvat u 11 levého dítěte…je to týden a trvá stále…člověk by řekl, že u tak malé to bude třeba 4 dny… :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
1028
19.2.23 18:24
@Anonymní píše: :lol: :lol: :lol:
Tak jsem asi negramot, no :lol: :lol: :lol: :lol: Nebudu opakovat, že jsem chtěla názor na modernější pomůcky, ale to zase asi nepochopil ten, kdo se furt naváží…
Jak dlouho to může trvat u 11 levého dítěte…je to týden a trvá stále…člověk by řekl, že u tak malé to bude třeba 4 dny… :nevim:

Ty fakt nemůžeš být ženská 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43436
19.2.23 19:27

Zas ten menstruační honimír 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.23 19:50

Je normální, že na poprvé to trvá již téměř 14 dni?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi