Měsíčky v 11 letech

Anonymní
14.2.23 21:51

měsíčky v 11 letech

Dcera cca 3 měsíce po svých 11.narozeninách dostala poprvé měsíčky. Jak jste řešili nebo řešíte tuto situaci u podobně starých dcer? Co je nejlepší používat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Aleriga
14.2.23 21:55

Zase?

• Citovat
  • Upravit
80471
14.2.23 21:59
@Anonymní píše:
Dcera cca 3 měsíce po svých 11.narozeninách dostala poprvé měsíčky. Jak jste řešili nebo řešíte tuto situaci u podobně starých dcer? Co je nejlepší používat?

kup si knížku Děvčátka na slovíčko a zajeď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.23 22:05
@Aleriga píše:
Zase?

Jak zase? Zajímalo by mě, zda řešíte něčím speciálním nebo klasickýma vložkama…nebo případně menstruačníma kalhotkama apod…Tampon se mi zdá brzy, v 11 letech..

• Citovat
  • Upravit
15201
14.2.23 22:05
@Anonymní píše:

Co čekáš za odpověď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.23 22:08
@Anonymní píše:
Jak zase? Zajímalo by mě, zda řešíte něčím speciálním nebo klasickýma vložkama…nebo případně menstruačníma kalhotkama apod…Tampon se mi zdá brzy, v 11 letech..

Řešila jsem to s dcerama normálně, vložkama…to je snad normální situace, ne? Tampony opravdu nejsou v tomto věku optimální…

• Citovat
  • Upravit
80471
14.2.23 22:08
@Anonymní píše:

je tu stejných anonymních diskusí asi tak minimálně sto, tak si v nich pohledej, co myslíš, že se dozvíš nového?
no některé jsou zablokované, protože to píše anonymní menstruační troll, koukni do zrcadla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80471
14.2.23 22:09
@Anonymní píše: Řešila jsem to s dcerama normálně, vložkama…to je snad normální situace, ne? Tampony opravdu nejsou v tomto věku optimální…

je to troll, dává sem tuhle diskusi pouze jednou každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
14.2.23 22:12
@Anonymní píše:

Neotravuj

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.23 22:16

Stojí za to, se hned do někoho navážet? Měla jsem dojem, že diskuze slouží k tomu, když člověka něco zajímá, že se s ním ostatní podělí o zkušenosti apod. Zajímaly mě pouze zkušenosti, v dnešní době je spousta jiných pomůcek, které mohou být pohodlnější než obyč. vložka…chtěla jsem vědět názory.

• Citovat
  • Upravit
80471
14.2.23 22:22
@Anonymní píše:
Stojí za to, se hned do někoho navážet? Měla jsem dojem, že diskuze slouží k tomu, když člověka něco zajímá, že se s ním ostatní podělí o zkušenosti apod. Zajímaly mě pouze zkušenosti, v dnešní době je spousta jiných pomůcek, které mohou být pohodlnější než obyč. vložka…chtěla jsem vědět názory.

najdi si ty ostatní diskuse, já nevím, co na tom pořád nechápeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9252
14.2.23 22:26

Ty nemenstruuješ, nebo co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4166
14.2.23 22:42

Resime to uplne stejne jako u sebe a jinak starych dcer a jinych zen, kterou ty zjevne nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.2.23 22:45

Zase menstruační troll nebo honimír. Stále dokola. :zed:

Ty nemáš menstruaci? Neznáš menstruační potřeby? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.2.23 22:47
@Anonymní píše:
:zed:
Kup dceři všechno a ať potřeby vyzkouší a rozhodne se, která jí vyhovuje nejlépe.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí