Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Dcera cca 3 měsíce po svých 11.narozeninách dostala poprvé měsíčky. Jak jste řešili nebo řešíte tuto situaci u podobně starých dcer? Co je nejlepší používat?
kup si knížku Děvčátka na slovíčko a zajeď
@Aleriga píše:
Zase?
Jak zase? Zajímalo by mě, zda řešíte něčím speciálním nebo klasickýma vložkama…nebo případně menstruačníma kalhotkama apod…Tampon se mi zdá brzy, v 11 letech..
@Anonymní píše:
Dcera cca 3 měsíce po svých 11.narozeninách dostala poprvé měsíčky. Jak jste řešili nebo řešíte tuto situaci u podobně starých dcer? Co je nejlepší používat?
Co čekáš za odpověď?
@Anonymní píše:
Jak zase? Zajímalo by mě, zda řešíte něčím speciálním nebo klasickýma vložkama…nebo případně menstruačníma kalhotkama apod…Tampon se mi zdá brzy, v 11 letech..
Řešila jsem to s dcerama normálně, vložkama…to je snad normální situace, ne? Tampony opravdu nejsou v tomto věku optimální…
@Anonymní píše:
je tu stejných anonymních diskusí asi tak minimálně sto, tak si v nich pohledej, co myslíš, že se dozvíš nového?
no některé jsou zablokované, protože to píše anonymní menstruační troll, koukni do zrcadla ![]()
@Anonymní píše: Řešila jsem to s dcerama normálně, vložkama…to je snad normální situace, ne? Tampony opravdu nejsou v tomto věku optimální…
je to troll, dává sem tuhle diskusi pouze jednou každý den
@Anonymní píše:
Neotravuj
Stojí za to, se hned do někoho navážet? Měla jsem dojem, že diskuze slouží k tomu, když člověka něco zajímá, že se s ním ostatní podělí o zkušenosti apod. Zajímaly mě pouze zkušenosti, v dnešní době je spousta jiných pomůcek, které mohou být pohodlnější než obyč. vložka…chtěla jsem vědět názory.
@Anonymní píše:
Stojí za to, se hned do někoho navážet? Měla jsem dojem, že diskuze slouží k tomu, když člověka něco zajímá, že se s ním ostatní podělí o zkušenosti apod. Zajímaly mě pouze zkušenosti, v dnešní době je spousta jiných pomůcek, které mohou být pohodlnější než obyč. vložka…chtěla jsem vědět názory.
najdi si ty ostatní diskuse, já nevím, co na tom pořád nechápeš
Resime to uplne stejne jako u sebe a jinak starych dcer a jinych zen, kterou ty zjevne nejsi
Zase menstruační troll nebo honimír. Stále dokola. ![]()
Ty nemáš menstruaci? Neznáš menstruační potřeby? ![]()
@Anonymní píše: