Mexiko v srpnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4476
7.7.14 13:47
@martina.se píše:
njn, kdyby se měl člověk pořád jenom bát, tak nejede ani za hranice. Víš, co se lidí utopí i v čr a pod? :mrgreen:

Ale tak v zásadě souhlasím. Ale razím teorii, že štěstí přeje připraveným… i na počasí… ;) A jestli někdo vydá nějaké varování, tak to není asi jenom tak, že… Ale Čecháčci pojedou, protože to je levnější, nebo protože protože a když se jim nic nestane, tak pak budou mudrovat, jak JIM se nic nestalo. Budou dál jezdit do Egypta v době demonstrací a útoků, do Tater v době lavinového nebezpečí a lézt tam, kam nemají, do Prďous v době hurikánů…
No ale už tu zakladatelce nechci dál plevelit diskusi… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
7.7.14 13:50

@74paja nedelas plevel :D Proto se ptam, jak to s temi hurikany je :D A kdyz mi 90 procent lidi rekne, ze jim ani neprselo, tak zase proc ne…myslim, ze ten Egypt a laviny jsou extrem, to bych si ani ja nelajzla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.7.14 13:52
@74paja píše:
Ale tak v zásadě souhlasím. Ale razím teorii, že štěstí přeje připraveným… i na počasí… ;) A jestli někdo vydá nějaké varování, tak to není asi jenom tak, že… Ale Čecháčci pojedou, protože to je levnější, nebo protože protože a když se jim nic nestane, tak pak budou mudrovat, jak JIM se nic nestalo. Budou dál jezdit do Egypta v době demonstrací a útoků, do Tater v době lavinového nebezpečí a lézt tam, kam nemají, do Prďous v době hurikánů…
No ale už tu zakladatelce nechci dál plevelit diskusi… ;)

jasné. Já bych v době hurikánu taky nejela - ovšem Mexiko mi nepřijde tak rizikové. Já bych tam už nejela ze spousty jiných důvodů. Ale na druhou stranu klidně napíšu, že zakladatelce závidím - je tam totiž krásně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí