Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@martina.se píše:
njn, kdyby se měl člověk pořád jenom bát, tak nejede ani za hranice. Víš, co se lidí utopí i v čr a pod?
Ale tak v zásadě souhlasím. Ale razím teorii, že štěstí přeje připraveným… i na počasí…
A jestli někdo vydá nějaké varování, tak to není asi jenom tak, že… Ale Čecháčci pojedou, protože to je levnější, nebo protože protože a když se jim nic nestane, tak pak budou mudrovat, jak JIM se nic nestalo. Budou dál jezdit do Egypta v době demonstrací a útoků, do Tater v době lavinového nebezpečí a lézt tam, kam nemají, do Prďous v době hurikánů…
No ale už tu zakladatelce nechci dál plevelit diskusi… ![]()
@74paja nedelas plevel
Proto se ptam, jak to s temi hurikany je
A kdyz mi 90 procent lidi rekne, ze jim ani neprselo, tak zase proc ne…myslim, ze ten Egypt a laviny jsou extrem, to bych si ani ja nelajzla ![]()
@74paja píše:
Ale tak v zásadě souhlasím. Ale razím teorii, že štěstí přeje připraveným… i na počasí…A jestli někdo vydá nějaké varování, tak to není asi jenom tak, že… Ale Čecháčci pojedou, protože to je levnější, nebo protože protože a když se jim nic nestane, tak pak budou mudrovat, jak JIM se nic nestalo. Budou dál jezdit do Egypta v době demonstrací a útoků, do Tater v době lavinového nebezpečí a lézt tam, kam nemají, do Prďous v době hurikánů…
No ale už tu zakladatelce nechci dál plevelit diskusi…
jasné. Já bych v době hurikánu taky nejela - ovšem Mexiko mi nepřijde tak rizikové. Já bych tam už nejela ze spousty jiných důvodů. Ale na druhou stranu klidně napíšu, že zakladatelce závidím - je tam totiž krásně ![]()