Mickey Mouse

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
436
3.12.12 13:22

Mickey Mouse

Ahojky, nevíte někdo o leporelu, nebo dřevěné knize s Mickey Mousem? Dcera 15 měs. se mi do něj zamilovala a krade starší dceři knihy Mickeyho klubíku, což by až tak nevadilo, ale bohužel knížku nechtíc ničí, takže hledám něco se stejným motivem, ale odolnějšího. Děkuji za nápady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4123
3.12.12 13:24

Teď mají v Lidlu, puzzle s Mickey mousem za 100Kč, mrkni do letáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
3.12.12 14:03

Se s dovolením přidávám. Naše malá jak vidí myš s mašlí tak je úplně hotová. Je jí jedno jestli je to tričko s potiskem, plyšák nebo povlečení. Mohl by to být klidně i barák a bude z něj nadšená. To puzzle je hezké, ale naše malá drobné puzzle zatím nechápe :( Kdyby bylo tak o pěti dílcích, to by byla jiná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
3.12.12 14:13

Viděla jsem je v Levných knihách určitě a potom myslím v tescu. V levných knihách jich měli několik leporel. A za super cenu, některé za 29,– a jiné za 39,– my takhle máme i My little ponny a podobné :roll:

• Citovat
  • Upravit
20296
3.12.12 14:22

Máme jednu z Tesca. Měly klučičí a holčičí verzi (Mickey a Minnie) něco s autama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
3.12.12 14:38

Děkuju, já právě objevila Mickeyho auta a Baletka Minnie na www.egmont.cz za 49,– levné knihy mám až v Praze, takže nevím jestli se do vánoc dostanu. Ale cokoli Vás napadne vítám, protože už se mi sápe i na plakát na zdi a přestože mluví jen slova, tak volat: Hej ouško! z mickeyho klubíku jí jde dokonale.. :lol: Puzzle by byly fajn, když jí to vydrží, ale zatím je na ně malá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí