Migrena při ms

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4329
9.8.24 07:55
@nick mandarinka píše: Více

take vyhlizim prechod s nadeji :lol: jen pokud na tom budu jak ma mama, tak si jeste 10let pockam a ani to nebude moc prijny :nevim:

@Tery21 preji at je dnes lip a svatbu si muzes uzit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
9.8.24 11:16

Pokud by se vám to opakovalo, máte problém s hladinami hormonů, nejspíš nedostatek progesteronu ve druhé polovině cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
9.8.24 11:27
@Tery21 píše: Více

Na migrény trpím od dětství a MS je jedním z klasických spouštěčů. Prakticky vždycky mám migrénu 24 hodin před začátkem MS. Dokonce i v případech, kdy to úplně nesedí podle kalendáře - prostě migréna nelže.
Pokud nejsi někde na samotě, tak bych šla do lékárny a koupila si Acifein nebo Thomapyrin, což jsou léky kombinující paracetamol, kyselinu acetylsalicylovou a kofein. Jestli tu možnost nemáš, tak ten ibuprofen. Podle mých zkušeností je nejdůležitější nenechat tu bolest rozjet a vzít si lék včas.
Jinak mi pomáhá studený mokrý obklad na čelo a na zátylek (zároveň) a upíjet ledovou Colu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.8.24 08:52

Tak teď jsem se probrala už po svatbě a musím říct že pecka :mrgreen: pri obřadu jswm to vůbec nevnímala ( to bude taky tím že jsem ráno měla ten ibuprofen ) a jo užila jsem si zo ;) svatba moc hezká a jsem ráda že i přes migrénu jsem to zvládla ( jo a ještě, děkuju za radu s hadříkem ten mi ponohl asi nejvic :srdce: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1936
10.8.24 09:31

@Tery21 tak to je fajn zrovna jsem na tebe myslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie