Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to přirozený.
Nemám ho akorát pár dní po ms, ale před ovulací začíná nabírat grády.
Bohužel někdo ho má minimum, že to ani nezpozoruje a někdo ho má naopak dost.
Já ho mám taky dost, ale naučila jsem se s tím už prostě žít…
Je to běžné, používáš intimky? Ty vše zachytí a nemusíš řešit mokré spodní prádlo ![]()
Mam to podobne a je mi to jedno. Rozhodne se neni za co stydet. A intimky nepouzivam, protoze bych furt resila kvasinky ![]()
@Afrikana píše: Více
Intimky a kvasinky? Proc? Ptam se ze zvedavosti, protoze obcas intimku pouziji ale treba za 2 hodiny leti do kose a dam novou.. ale zatim zadne problemy nemam ![]()
@Fugaro Nevim, proste to tak mam
Navic teda menit to po dvou hodinach, tak to bych v tom mesicne nechala majlant, musela se porad pohybovat v blizkosti toalet a to mnozstvi odpadu je taky mazec.
Jo tak, takze to je nejaky tvuj problem.. ja uz jsem se lekla, ze intimky zpusobuji kvasinky….
Ano, proto pisu, ze je pouzivam obcas, kdyz je toho vytoku vic..mam vetsi baleni intimek klidne na 3 mesice
a navic.. neni to jak pri MS.. nemusim byt kvuli tomu pri toalete.. nemam toaletu v blizkosti, nemenim, protoze neprotecu, ze jo ![]()
Je normální mít denní výtok, pokud je čirý, bílý a nezapáchá. Je to přirozená součást cyklu a tělo se tak čistí. Pokud tě to hodně obtěžuje, zkus nosit bavlněné prádlo a případně používat slipové vložky.
Ahoj holky, od svych 11 let mam takovy ten klasicky vytok kazdy den, nezapacha, nemam zadne zanety ani infekce, chci se zeptat, jestli to tak taky mate ten klasicky vytok kazdy den
Mne to teda nekdy i vadi i se za to stydim
Mam ho kazdy den krome menstruace, v obdobi ovulace mi vadi nejvic toho je dost