Zápach z pochvy v dospívání

7.8.24 20:35

Zápach z pochvy v dospívání

Dobrý den, jsem už zoufalá, proto se ptam tady…je mi 16, s nikým jsem nespala ani nic podobného, u gynekologa jsem také ještě nebyla. Stava se mi, že prostě sedím a ucítím zápach, který se mi line z rozkroku. Prijde mi, že neni přímo z pochvy, ale z oblečení, však nevím to jistě a nevím jak zjistit :roll: nevím, jak ho popsat..nejakeho zvlastniho vytoku jsem si nevsimla. Myslíte, že na to může mit vliv dospívání? Jak se toho zbavit :oops: jsem z toho nervózní a bojím se, že nejsem jediná, kdo ho cítí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
814
7.8.24 20:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24732
7.8.24 21:25

Možná je čas gynekologa navštívit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
7.8.24 21:52

Dodržuješ dostatečnou hygienu? :think: případně zkus voňavé intimky a vlhčené ubrousky po každé toaletě.
A nebo ten gynekolog..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.24 22:24

@lucynka25 každý den se myji chilli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36010
7.8.24 23:29
@lucynka25 píše: Více

Voňavé intimky a vlhčené ubrousky určitě ne. To si akorát zhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
8.8.24 06:47

@JancaS84 záleží jaký je problém. Pokud žádný a prostě má svou „vůní“ tak to může pachy potlačit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
8.8.24 09:49

Je otázka, jestli je to vážně nějaký problém, nebo jestli tak prostě vonis. Kor v pubertě smrdí kde co (kromě pipi i nohy, podpaží atd.). A v létě, když se člověk zpoti a zapaří…

Asi bys měla zajít k doktorovi a hlavně pravidelně prát oblečení (v pubertě ideálně vše měnit denně, zejména v létě). Kalhotky klidně převlékat v průběhu dne. Nebo používat intimky. Nebo obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí