Poradna duly
Jana Čurdová
Mám dvojčátka narozená 5.10.2012 a chtěla bych si psát s maminkama co mají ve stejný den a rok narozené miminka ![]()
Škoda, že tak trváš na datum. Mám chlapečka narozeného jen o měsíc později a bydlím skoro ve stejném městě. Jo a jezdím dvoukočárem, protože jeho segře je teprve rok a půl ![]()
@Paikea Ty bláááho, já mám taky dvojčátka 5.10. 2012…to je náááhoda
![]()
@meduleinka odkud jsi
chtěla sem stejné datum
jen abych se dozvěděla co umí jinné děti i když každé dítě je jinné a tak mě napadlo so prostě psát s maminama co mají stejný dne narozené děti ![]()
@bobeček32 jé tak to je opravdu náhoda
a jak se daří s dvojčátkama ![]()
@Paikea já jsem teď už z Maršovic a Ty? Jsem ale přistěhovalec a skoro nikoho tu neznám, tak by se mi nějaká dobrá dušička hodila ![]()
@Paikea no asi tak jako všude, někdy je hůř, někdy lépe. Ty máš holčičky??? Já páreček, Adámka a Adélku, jsou to naše zlatíčka i když je to náročné…A jestli můžu být zvědavá, v kolik se narodily??? Naši v 13.51 a 13.52… ![]()
@meduleinka klidně by jsme se mohly někdy sejít
tedka cháním nějkaou maminu na cvičení :¨) po porodu
@bobeček32 tak to paráda mám dvě holky Valerie a Klaudie
narodily se 14:15 a 14:25 opravdu to jenáhoda i ty časy
a povídej kde si rodila a jestly císařem nebo spontáně
a v kolikátym tt??
@Paikea jé a na jaké cvičení bys chtěla chodit, já taky hledám parťáka, dokonce jsem si už říkala, že začnu chodit sama.
@meduleinka ní já bych si představovala obyč aerobik nebo břišní tance něco takového nebo aqua aerobic ![]()