Miminko a hluk vysavače

8.8.23 18:52

Miminko

.

Příspěvek upraven 08.06.24 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17034
8.8.23 18:55
@Zuzana26645 píše:
Ahojte, mám dotaz. Malému odsávám nosní hleny odsávačkou na vysavač a jak jde ten rachot i z té hadice (76 decibelů - měřila jsem :D :D ) tak se třeba při té manipulaci odsávání stalo, že to měl přímo u ucha (přece jenom ucho miminka je od té hadice při té manipulaci celkem blízko) a já mám teď strach, že mu to mohlo poškodit sluch. :( Neplakal nic, ale i tak mám strach, no jo starostlivá máma. Moc to řeším, že jo? Díky za reakce.

Nestalo se snad nic, jak je velký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
8.8.23 18:58

Zkus změřit decibely, když pořádně brečí. To by mohlo tvoje obavy rozptýlit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
8.8.23 19:07
@Zuzana26645 píše:
Ahojte, mám dotaz. Malému odsávám nosní hleny odsávačkou na vysavač a jak jde ten rachot i z té hadice (76 decibelů - měřila jsem :D :D ) tak se třeba při té manipulaci odsávání stalo, že to měl přímo u ucha (přece jenom ucho miminka je od té hadice při té manipulaci celkem blízko) a já mám teď strach, že mu to mohlo poškodit sluch. :( Neplakal nic, ale i tak mám strach, no jo starostlivá máma. Moc to řeším, že jo?Díky za reakce.

Jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.8.23 19:27
@Kryptozoo píše:
Zkus změřit decibely, když pořádně brečí. To by mohlo tvoje obavy rozptýlit :)

Presne :mrgreen: Muz to udelal s prvnim…cislo si nepamatuji, ale ekvivalent vrtacky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
8.8.23 19:29
@Zuzana26645 píše:
Ahojte, mám dotaz. Malému odsávám nosní hleny odsávačkou na vysavač a jak jde ten rachot i z té hadice (76 decibelů - měřila jsem :D :D ) tak se třeba při té manipulaci odsávání stalo, že to měl přímo u ucha (přece jenom ucho miminka je od té hadice při té manipulaci celkem blízko) a já mám teď strach, že mu to mohlo poškodit sluch. :( Neplakal nic, ale i tak mám strach, no jo starostlivá máma. Moc to řeším, že jo? Díky za reakce.

Až moc to řešíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36225
8.8.23 19:29

Je spousta rodičů, co pouští dětem vysavač místo šumu na uklidnění :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
8.8.23 19:31

Pokud si dobře pamatuju, tak hluk, který poslouchá dítě v břiše (tlukot matčina srdce, proudění krve, pohuby střev…) byl přirovnáván k rušné dálnici. A vzhledem k tomu, že odsávačku na vysavač používá každá druhá a v návodu se nic o bezpečném odstupu nepíše, k žádnému masivnípu poškození sluchu dětí v posledních dvaceti letech nedošlo, tak an, moc to řešíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25396
8.8.23 19:42

https://www.sapito.cz/…novorozenec/

Koukni na větu, kolik decibelů je v děloze. Hodně dětí se právě u vysavače uklidní nebo usne. Já díky němu „v klidu“ vypravila starší dcery, když byla třetí miminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
8.8.23 20:23

Smarja, takovy starosti bych chtela mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.23 22:21

Já ale myslela rachot z té hadice, když se na ní otevře to okénko ne samotný zvuk vysavače. Ale bude to i tak určitě dobrý, jen mám prostě obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17034
8.8.23 22:39
@Zuzana26645 píše:
Já ale myslela rachot z té hadice, když se na ní otevře to okénko ne samotný zvuk vysavače. Ale bude to i tak určitě dobrý, jen mám prostě obavy.

Nevím, čemu by to mělo vadit :nevim: Jak velké je miminko, že mu odsavas hleny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí