Mini duch na těhotenském testu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
670
10.11.21 10:02
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Poradíte prosím? Je tohle už duch? Testováno teď a čárky byli vidět hned…dnes mám první den zpoždění a cyklus 28 dni

Ahojky něco tam vidím, zkus za dva dny znovu a uvidíš jestli bude sílit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
12.11.21 09:52
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Poradíte prosím? Je tohle už duch? Testováno teď a čárky byli vidět hned…dnes mám první den zpoždění a cyklus 28 dni

Ahoj můžu se zeptat jak ti to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.21 10:59

@Alzbeta21
Ahoj, bohužel to nedopadlo dobře

• Citovat
  • Upravit
1
29.11.21 18:58

Jsem těhotná ?

Dobrý večer, asi v pátek mi vyšel těhotenský test s druhou bílou, jemně růžovou čárkou, ale jak těhotenský test zaschl tak tam byla vidět jen ta kontrolní čárka.
Dnes jsem si dělala nový test a vyšel negativně.
Myslíte, že bych mohla být těhotná, nebo vadný test? :(
Mívám neustále hlad, ale nemám chuť na jídlo, hodně často mi bývá i špatně jen po blbém kafy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
29.12.21 17:29

Ahoj holky, potřebuji dodat trochu naděje nebo podpory 😔 mám za sebou 3 biochemická těhotenství během 3 měsíců za sebou, už jsem z toho unavená 😫 mám vždy slabě pozitivní test a stejně přijde ms, řešila jsem s mým doktorem a ten mi řekl, že je to normální. Vyprosila jsem si u něj tedy alespoň utrogestan pro lepší pocit. Poznám na sobě těhotenství i bez testu a opět se mi to potvrdilo. 9dpo jsem si udělala mamatest a krásná čárka, nemusela se vůbec hledat, objevila se do 2 minut. Měla jsem z její síly velikou radost, protože takovouto čárku jsem měla vždy 13, 14 dpo, takže jsem si dělala naděje, že teď už to vyjde. Jenže. Dnes 11 dpo jsem dělala další test, čárka naběhla do půl minuty, ale je jen o malinko silnější než 9dpo. Přidám Vám foto. Co myslíte, sílí nebo ne? Dodávám, že je to pěkně viditelné, žádné natáčení, hledání atd. nemusí být. Při minulém biochemku jsem 14 dpo měla spíše ducha a ne čárku. Je mi jasné, že teď tam čárka je a zítra být nemusí, ale chci vědět na čem jsem, popř. se psychicky připravit na další biochemko, to minulé jsem nesla hodně špatně. Děkuji za každý názor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
1.1.22 17:30

@anonymka227 já myslím, že dušíci nejsou stejně silní - na té první fotce je vidět krásně rozdíl v síle. Ano je to pořád duch, ale rozhodně je jeden o poznání silnější.
Jak to vypadá dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
2.1.22 08:04

@nonina děkuji :srdce: zatím to vypadá dobře 🙏 MS měla přijít včera, zatím nepřišla a test bych řekla, že zatím sílí 🙏 horní test 13 dpo, spodní 15 dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
2.1.22 14:57

Vidíte ducha?

Ahoj holky, dnes jsem čtvrtý den po vynechání MS, jinak cyklus pravidelně vcelku 35dní. Odpoledne (dříve jsem se nedostala do lékárny) jsem si udělala test viz fotky. Po limitu vidím asi ducha. Vidíte taky něco? Takto je to vyfoceno, když si posvítili baterkách mobilu, přijde mi, ze vůbec nic nevidím. Foto je po limitu docela dlouhém. Je mi divné, ze by neslo nic vidět 4den vynechání… trápí mě i zvětšena prsa, občas tlak na vajecnicich nebo v podbrisku a dnes se přidal od rána i výtok čirý průhledný. Dekuju moc za vaše postřehy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
5.1.22 05:28

@luci_lucy je mi líto, ale fakt nic nevidím. Naíc pokud bys cokoliv viděla po limitu, tak to není odpovídající.
4 dny po vynchání by měla být již idět čárka, kterou nemusíš lovit baterkou - nebo minimálně jasný duch. Možná jsi měla teď posunutý cyklus, nebo byl anovulační. Nevím, kolik je ti let, u mne mezi 35 - 40 rokem došlo k několika takovým cyklům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
5.1.22 08:19

@luci_lucy bohuzel taky nevidim nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
12.1.22 14:56

Ahoj holky taky mám dotaz, jsem po dvou porodech, vzdy jsem mela menzes nepravidelný, ale po nich se mi to upravilo neskutečně. MS šlapala vzdy jak hodinky cca 27-29 den, jednou max 34. Poslední menstruaci jsem měla 2.12, takze jsem očekávala další kolem Silvestra. Nicméně dny ubíhali a MS stále nikde, testy také negativní. Až včera tedy 41 den od poslední MS (tedy 2.12) jsem objevila na testu slabou čárku.
Nevíte, proč až tak pozdě? a co to znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
12.1.22 15:05

@eviknufik pravdepodobne se ti posunula ovulace a s ni i termin MS, dalsi moznost je taky vadny test, zkousela si jich vic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
12.1.22 15:25
@Ellenya píše:
@eviknufik pravdepodobne se ti posunula ovulace a s ni i termin MS, dalsi moznost je taky vadny test, zkousela si jich vic?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
12.1.22 15:26

Včera i dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
12.1.22 15:27

Doktor to pozná snad dle velikosti plodu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí