Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja myslim, ze 18 DPO uz by na testu neco stopro muselo byt videt, je mi lito…
Ja mela slabou carku na desitkovem testu od 8DPO a na petadvacitkovem od 10 DPO.
18DPO to uz byla dalnice tmavsi nez kontrolni… ![]()
já vím,většině se to ukáže takhle brzy
ale četla jsem pár holek,co se jim to ukázalo až fakt dlouho,,ale nějak tomu nedokážu uvěřit,tak se ptám,jestli s tím má některá zkušenost ![]()
18DPO už bys měla čárku, ale mojí kamarádce se opozdila ovulace, měla ji jednou až dva dny před začátkem menstruace, tedy 25.den cyklu a otěhotněla !! tím pádem se jí ukázaly čárky až 37.den cyklu.. ale to je asi jen výjimka.. Přesto držím, aby se těhulkování co nejdřív podařilo ! ![]()
A jak dlouho se snažíš? Je to otázka, která tě nepovzbudí, ale je fakt velká náhoda spíš brzičko otěhotnět, někdo to štěstí má, ale většinou se to pohybuje kolem půl roku co jsem se dozvěděla i z průzkumů na škole. Hlavu vzhůru, jednou to vyjde, uvidíš.
Mne se pozitivni test ukazal az 34.den po zacatku menstruace. To uz jsem si delala asi 5. test. ![]()
Hlavu vzhůru, my se snažili asi pět měsíců, pak jsem taky měřila a hned druhý měsíc to vyšlo, bylo to podle té teploty úplně opravdu předpisové.
Scarlett2011 píše:
Mne se pozitivni test ukazal az 34.den po zacatku menstruace. To uz jsem si delala asi 5. test.
konečně někdo
a víš,kdy si měla ovu?
Anonymní píše:Scarlett2011 píše:konečně někdo
Mne se pozitivni test ukazal az 34.den po zacatku menstruace. To uz jsem si delala asi 5. test.a víš,kdy si měla ovu?
Ja prave nevim. ![]()
Nejdivnejsi na tom bylo, ze pak miminko bylo o tyden mladsi a vubec nam to nevychazelo, takze odhadem nekdy 20 DPO… ![]()
Jenze u mne to bylo asi i tim, ze jsem byla hodne nemocna a mela jsem v tu dobu hodne nepravidelny cyklus. Ale musim podotknout, ze vsechny priznaky jsem mela hodne silne uz tyden pred pozitivnim testem, takze jsem vedela, ze jsem tehotna a ten test jsem ani nepotrebovala. ![]()
Tak BT vypada krasne tehotenska, hele ale stejne ti tu nikdo nic vic neporadi, byt tebou, zajdu si na krev a hned budes vedet, na cem jsi ![]()
A kdyz pises - negativni test, tak to jakoze opravdu naprosto snehobilo?
Klementyna píše:
A kdyz pises - negativni test, tak to jakoze opravdu naprosto snehobilo?
dnes jsem netestovala,ale předtím naprosto sněhobílo ![]()
jinak já nevím,kam se tady u nás chodí na krev,,mě jí vždycky brala jen obvodní doktorka,jinak nikdy…
Na kazde poliklinice by mela byt nejaka „odberna krve“, staci rict, ze chces odber jako samoplatce na zjisteni HCG…
Ahoj holky,
vím,že tu toto téma už párkrát bylo,ale už je toho tam moc,že se v tom těžko orientuje.
Chtěla bych se zeptat,jestli některá máte zkušenosti s tím,že jste měla 18DPO nebo déle negativní test,ale byla jste těhu,,popřípadě kdy jste to zjistili a poprvé se vám ukázali // ?
Mám nepravidelný cyklus,ale minulý jsem měla 25 dní a teď už jsem 32 DC,tak nevím…
jsem nějaká zoufalá, miminko si moc přejeme…
Mockrát vám děkuju za vaše názory a zkušenosti…