Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dnes jsem si dělala test a je pozitivní,mám to dostat až za týden,ale už teď mi zřetelně ukázal těhu.Poslední menses 11.2. jsme měla kratší a strašně slabé,je možné že bych byla už těhotná v únorovém menses?před 14 dny jsem ale měla chřipku s horečkou 38,8,ale jen jednu noc
tak doufám,že to nebude problém ![]()
Byl jste an to taky tak někdo?budu ráda za každé info ![]()
ahojky,
já měla taky na začátku těhotenství chřipku. A v pohodě. Možná bych se poradila s lékařkou v případě, žes užívala antibiotika.
Tušila jsme že mohu být těhu,tak jsme si brala jen po 4 hod.paralen,měla jsme to qjen přes noc a půl dne + kašel a rýma,trvalo to celkem tři dny.Jinak děkuji za příspěvek.
Velika spousta zen ma na zacatku tehu chripku.. ![]()
Taky jsem mela.
Neboj, paralen jsem brala i v tehotenstvi, ten se jako jediny muze, kdyz je nejhur, takze by to rozhodne miminku nemelo uskodit. ![]()
Holky moc vám děkuji,ještě to nemám potvrzené,musím an gyndu,asi v pondělí ![]()
Taky jsem to tak měla, je to skoro jako příznak těhotenství
Vše bylo ok ![]()
No,kdyby jsi měla chřipku,tak ležíš mnohem dýl.Spíš jsi byla jenom nastydlá a to je v pohodě.Já jsem byla během těhoteství asi 2krát a jendou jsem měla zánět močáku.
Já měla anginu kteoru jsem přechodila neb moje dr těhule neléčí že se bojí
takže jen parelen propolkia potit se ted jsem ve 14 tt amiminko se má k světu neboj ono kdyby to nějak mělo vliv tak by to mimčo nevydrželo a vzdalo ale vydrželo tka se nenervuj ![]()
Já měla na začátku těhu zápal plic a dvoje silná ATB - měla jsem se vdávat a to že jsem těhu jsem nevěděla. A ještě jsem podstoupila RTG. Malá je naprosto zdravá a narodila se v termínu.
tak jsou dvě možnosti. Buď jsi těhotná týden a horečka před 14ti dny na to nemohla mít vliv. Nebo jsi těhotná pět týdnů a potom ve 3tt platilo pravidlo „buď všechno nebo nic“. To znamená, že pokud by došlo k nějakému poškození, následoval by potrat a to že jsi nepotratila tedy znamená, že k žádnému poškození nedošlo
Holky,děkuji moc,já si to už jednou prožila,skoro před rokem jsem ppotratila v 9tt,dostala jsme v 6tt zánět ledvin a měla jsem atb + rentgen a v tom 9tt přestalo tlouct srdíčko
tak mám teď strach ![]()
Ale moc vám děkuji za všechny příspěvky.
hele, já bych neměla strach. Když jsem byla poprvé těhotná a ještě jsem to nevěděla, taky jsem měla takovou jednodenní horečku. Dokonce jsem se ládovala ibalginem. Ten den jsem už měla zpoždění, ale test byl negativní. No a dneska mi tady řádí nádherná dvouletá holčička ![]()
Tak to je dobře,že ti to tak dopadlo
to ráda čtu. Pak se sem určitě ozvu.