Těhotná, ale před týdnem chřipka

2346
6.3.12 15:05

TEĎ JSEM ZJISTILA TĚHOTENSTVÍ,ALE PŘED TÝDNEM CHŘIPKA

Dnes jsem si dělala test a je pozitivní,mám to dostat až za týden,ale už teď mi zřetelně ukázal těhu.Poslední menses 11.2. jsme měla kratší a strašně slabé,je možné že bych byla už těhotná v únorovém menses?před 14 dny jsem ale měla chřipku s horečkou 38,8,ale jen jednu noc :( tak doufám,že to nebude problém :(
Byl jste an to taky tak někdo?budu ráda za každé info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2217
6.3.12 15:07

ahojky,
já měla taky na začátku těhotenství chřipku. A v pohodě. Možná bych se poradila s lékařkou v případě, žes užívala antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
6.3.12 15:09

Tušila jsme že mohu být těhu,tak jsme si brala jen po 4 hod.paralen,měla jsme to qjen přes noc a půl dne + kašel a rýma,trvalo to celkem tři dny.Jinak děkuji za příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
6.3.12 15:11

Velika spousta zen ma na zacatku tehu chripku.. :think:
Taky jsem mela.
Neboj, paralen jsem brala i v tehotenstvi, ten se jako jediny muze, kdyz je nejhur, takze by to rozhodne miminku nemelo uskodit. :)

• Citovat
  • Upravit
2217
6.3.12 15:14

nemáš zač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
6.3.12 15:23

Holky moc vám děkuji,ještě to nemám potvrzené,musím an gyndu,asi v pondělí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
6.3.12 15:33

Taky jsem to tak měla, je to skoro jako příznak těhotenství :lol: :lol: :lol: :lol: Vše bylo ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
6.3.12 15:36

Jj, ja to taky beru jako priznak tehotenstvi. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
6.3.12 15:40

No,kdyby jsi měla chřipku,tak ležíš mnohem dýl.Spíš jsi byla jenom nastydlá a to je v pohodě.Já jsem byla během těhoteství asi 2krát a jendou jsem měla zánět močáku.

• Citovat
  • Upravit
27009
6.3.12 15:59

Já měla anginu kteoru jsem přechodila neb moje dr těhule neléčí že se bojí :roll: takže jen parelen propolkia potit se ted jsem ve 14 tt amiminko se má k světu neboj ono kdyby to nějak mělo vliv tak by to mimčo nevydrželo a vzdalo ale vydrželo tka se nenervuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
6.3.12 16:50

Já měla na začátku těhu zápal plic a dvoje silná ATB - měla jsem se vdávat a to že jsem těhu jsem nevěděla. A ještě jsem podstoupila RTG. Malá je naprosto zdravá a narodila se v termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
6.3.12 17:40

tak jsou dvě možnosti. Buď jsi těhotná týden a horečka před 14ti dny na to nemohla mít vliv. Nebo jsi těhotná pět týdnů a potom ve 3tt platilo pravidlo „buď všechno nebo nic“. To znamená, že pokud by došlo k nějakému poškození, následoval by potrat a to že jsi nepotratila tedy znamená, že k žádnému poškození nedošlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
6.3.12 18:10

Holky,děkuji moc,já si to už jednou prožila,skoro před rokem jsem ppotratila v 9tt,dostala jsme v 6tt zánět ledvin a měla jsem atb + rentgen a v tom 9tt přestalo tlouct srdíčko :(tak mám teď strach :-)

Ale moc vám děkuji za všechny příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
6.3.12 18:24

hele, já bych neměla strach. Když jsem byla poprvé těhotná a ještě jsem to nevěděla, taky jsem měla takovou jednodenní horečku. Dokonce jsem se ládovala ibalginem. Ten den jsem už měla zpoždění, ale test byl negativní. No a dneska mi tady řádí nádherná dvouletá holčička ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
6.3.12 18:32

Tak to je dobře,že ti to tak dopadlo :-)to ráda čtu. Pak se sem určitě ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí