Zkušenost s testem Clearblue?

Anonymní
5.3.12 07:01

zkusenost s testem clearblue?

ahojda,nedostala jsem ms,jelikoz jsem 11 m od porod a kojim,ms jsem mela pouze o vanoce a v lednu.delka cyklu byla 35dni…nyni jsem si udelala test obyc.a vysel hooodne slabounce.hned druhy den clearblue a negativ.co myslite?vzdycky jsem to mela pravidelnetak nevim ceho se tak chytit,kdyz perioda byla 35dni..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LuciTau
5.3.12 07:08

kup si mamatest, clearblue pokud není digi tak občas čtu že dělá falešnáky, a pokud kojíš, tak podle mě MS není, ne?

• Citovat
  • Upravit
6945
5.3.12 07:20

Tak tak Clearblue dělá často falešné duchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 07:34

ja ms normalne pri kojeni mela vzdy az tak od 5 mesice ale pravidelne…a ted rikam,od vanoce jen dvakrat ms a delka mezi nimi 35dni…mela jsem test galmed 25ul/ml moce ten clear..byl 10ul/ml tak by mel byt silnejsi citlivost ne??zkusim ten mamatest

• Citovat
  • Upravit
237
5.3.12 08:07

Taky se mi několikrát na Clearble objevil falešný duch. Mamatest je podle mě nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 08:20

Já jsem taky měla ms,když jsem kojila.Jinak mamatest je opravdu spolehlivý.Já jsem zjistila,podle něj 2× těhotenství.Jednou jsem byla už v 7.týdnu ale teď naposled se mi objevila úplně slabounká čárka na testu.Tak jsem volala na gyndu.Jenže na gynekologii nešlo ještě nic poznat.Tak mě poslali na krev aby jsme aby jsem věděla přesně.Nakonec mi bylo řečený těhotenství první týden maximálně začátek druhého týdne.I moje gynekoložka se divila,že jsem to poznala tak brzo a test mi spolehlivě ukázal pravdu :) Takže za mě jedině mamatest :) :palec:

• Citovat
  • Upravit
3763
5.3.12 08:56

Ahoj,souhlasím .mamatest je určitě nejspolehlivější,já jsem minulý měsíc testovala s clearblue a vyšlo krásný PLUS.byla jsem radostí bez sebe,dokud jsem to nechtěla zkontrolovat právě mamatestem,ten byl negativní.Zkoušela jsem ho i další dny se stejným výsledkem-negativní.Takže podle mě clearblue bývaj opravdu falešně positivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 09:48

dekuji,koupim mamatest 10 a uvidime

• Citovat
  • Upravit
11
15.7.25 11:25

@Gret i mama test dělá falešné duchy bohužel mam zkušenost

• načítám...