Stále slabší čárka na testu a špinění

2
1.3.12 07:34

stále slabší čárka na testu a špinění

Dobrý den,
prosím o radu…V pondělí, čtvrtý den bez MS a jasně pozitivní test. Včera ráno slabší čárka a trochu špinění, nebyla to krev, ale hnědý výtok. Dnes ráno z čárky už jen duch a několik kapek MS na slipovce. Jsem teda smířená s tím, že „z toho“ nic nebude :,( Jde mně spíš o to, jestli je normální, že jsem volala doktorovi a mám přijít až za týden… Nechtěla bych nic podcenit.. Čekala jsem, že když mu zavolám, jak to dopadlo, tak mě pozve na kontrolu dřív… Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.3.12 07:37

Ahoj myslím, že by s tím stejně doktor nic nezmohl a tak brzo by stejně podle mě nic neviděl a muselo by se jen čekat, proto tě asi objednal až za ten týden, kdy by eventuelně už něco mohlo být vidět :hug:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
1.3.12 07:38

souhlasím s Anonymní :hug:

• Citovat
  • Upravit
13119
1.3.12 07:39

a co by tam asi s tebou asi tak dělal? Když přijdeš brzo, tak na UTZ stejně nic neuvidí, takže se by nemohl rozhodnout, co s tebou dál. Prostě to ber tak, že to špinění může být pidi potrat nebo zahnizďování. Už dál netestuj a vyčkej, co se bude dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.3.12 08:17

Já jsem v trochu podobné situaci, pozitivní test, špinění, i do růžova, slabě červena, ale test sílí. Jednorázově trochu červené teklo, volala jsem na gyndu, řekla mi, že když se spustí ms, tak být v klidu, nechat odmenstruovat a za 14dnů si udělat test, zda všechno odešlo a tělo se samo vyčistilo, samozřejmě při nějakých větších než běžných ms bolestech přijít tam nebo na pohotovost.
Dr mi potvrdila, co si myslím i já, že je lepší, když se tělo vyčistí samo a nezasahuje se do toho, tohle jsou takové mikropotraty, není potřeba kyretáž a nemusí se pak dělat pauza ve snažení.
Já pořád čekám, co bude, špiním už týden, další test už jsem neměla odvahu si dělat, že bych pak zbytečně laborovala nad sílou čárky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
1.3.12 09:02

Anett, asi každý kdo sem nakoukne by Ti napsal co tu již bylo napsáno, držím Tobě i Gladys palečky.. :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.12 09:07

já mám již druhy den špinění test pidi duch,ted se uplně bojim test udělat až uvidím jen /..

• Citovat
  • Upravit
24870
1.3.12 11:02

Ahoj, já jsem na tom úplně stejně. Taky jsem měla krásné pozitivní testy cca 14 dní a teď v pondělí další už zřetelně zeslábl. Včera jsem byla na utz 5+1 a doktorka nic neviděla, HCG už jen 15. Zítra jdu na krev znovu a pak se uvidí, co dál. Zatím furt beru Utrogestan, ten mi MS asi brzdí, protože jen sem tam trochu špiním. Tak ho zítra po krvi vysadím a budu doufat, že MS dojde sama a nebudu muset na revizi. Držím pěsti, aby ti to v rámci možností dopadlo dobře a nezoufej, podaří se nám to příště ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.3.12 12:04

Mně už se dostavily dost silné MS bolesti i krvácení zesiluje, takže je to jasné. Snad se tělo vyčistí samo a my se můžeme začít co nejdřív znovu snažit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
1.3.12 16:27

Ahoj, taky jsem to tak měla před 14ti dny … přišla mS a silná a bolestivá … drže se … :hug: :hug:
snad jen - mě se vyčistilo bez problému a teď jdu zítra do CAR na 1. IUI … :dance:
moc se v tom nepitvej, jinak tě to utrápí, říkej si, že je pohnojíno a povede se znovu a líp! pořád lepší teď než kdyby nebilo srdíčko nebo přestalo bít … tohle pomohlo mě, když jsem si to říkala …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
1.3.12 16:33

Ahoj, tak přesně tohle se mi taky stalo cca před 14-ti dny. Ms nedorazila tak jsem naklusala k dr krev negativní ale za 5 dní duch na testu a druhý den taky. Jenže potom přišla strašně silná ms a po mimi ani památky. Jsem ráda, že si to příroda vyřešila sama a nemusela jsem to řešit s doktorem. Ale zato jsem přesvědčená, že když je pohnojeno :D tak to teď 100% klapne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí